Spring til indhold
Lovgivning

Nordisk ViDA pilot fase 2

Nordisk ViDA pilot fase 2

Vi er stolte over at være blevet udvalgt til at deltage i den næste fase af pilotprojektet for ViDA (VAT in a Digital Age). ViDA er et initiativ, som er lanceret af EU for at modernisere og digitalisere momssystemet på tværs af medlemsstaterne. Pilotprojektet udføres i nordisk regi med deltagelse fra den norske, svenske, danske, finske og islandske skattemyndighed. Vi skal nu teste endnu flere komplekse momsscenarier, samt afprøve momsrapportering i en domestisk kontekst efter ønske fra skattemyndighederne.

Hvad betyder dette for mySupply?

At være en del af ViDA-pilotprojektet placerer os i frontlinjen af digital skatteinnovation. Det giver os en unik mulighed for at:

  • Samarbejde direkte med lovgivere og andre førende virksomheder for at forme fremtiden for digital momsrapportering.
  • Anvende vores ekspertise inden for digital transformation og e-fakturering til at teste, evaluere og forbedre de nye systemer og processer, der er foreslået under ViDA.
  • Bidrage til udviklingen af mere effektive, sikre og retfærdige momsindsamlingsmekanismer, der kan understøtte en voksende digital økonomi.

Hvorfor er ViDA vigtigt?

ViDA-initiativet repræsenterer et kritisk skridt fremad i at sikre, at momssystemerne følger med den digitale tidsalder. Ved at indføre elementer såsom elektronisk fakturering og real-time dataoverførsel, sigter ViDA mod at forbedre moms compliance, bekæmpe svig, og forenkle processerne for virksomheder på tværs af EU.

Hvad betyder det for vores partnere og kunder?

Gennem vores deltagelse får vi i mySupply førstehåndsindsigt i de nye systemer, hvilket gør os bedre rustet til at vejlede og understøtte vores kunder og partnere igennem overgangen. Vi er forpligtede til at dele vores lærdomme og erfaringer, således at I kan forberede jer på de kommende ændringer, samt maksimere effektiviteten og sikre compliance. 

Følg med på LinkedIn, hvor vi vil dele opdateringer, indsigter og erfaringer fra vores rejse med ViDA-pilotprojektet. Der kan også læses mere på deres egen hjemmeside

Seneste nyt

Hvad er
ons 22. maj 2024 | Hvad er...

Peppol Logistic

Peppol står nu i spidsen for at revolutionere logistikbranchen ved at introducere deres nye domæne,

Landeprofiler
ons 08. maj 2024 | Landeprofiler

E-fakturering i Polen

Opdatering d. 8. maj 2024 Kort forinden den oprindelige deadline (juli 2024) for obligatorisk e-fakturering

Lovgivning
ons 17. april 2024 | Lovgivning

Nordisk ViDA pilot fase 2

Vi er stolte over at være blevet udvalgt til at deltage i den næste fase

Landeprofiler
tors 04. april 2024 | Landeprofiler

E-fakturering i Tyskland

Opnå compliance i Tyskland med mySupply kort fortalt Tyskland er kommet sent i gang med

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer