Spring til indhold

Karriere

Med en karriere hos en af Danmarks førende IT-virksomheder inden for elektronisk dokumenthåndtering, får du mulighed for at sætte skub i digitaliseringen.

Arbejd sammen med os

I mySupply arbejder vi hver dag for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så de får en bedre og mere effektiv hverdag. Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale løsninger i ind- og udland?

Vi er altid interesseret i at høre fra personer, der vil være med til at sætte standarden for elektronisk samhandel. Send en uopfordret ansøgning i dag.
Arbejd sammen med os

Ledige stillinger

Om dig

Hvem søger vi?

  • ønsker at arbejde i Danmarks førende virksomhed inden for elektronisk fakturering
  • vægter kvalitet særdeles højt
  • er kundeorienteret og serviceminded
  • har erfaring med eller kompetencer inden for vores felt
Hvem søger vi?

Om os

Hvad kan vi tilbyde?

  • en virksomhed i konstant udvikling
  • et godt og inspirerende arbejdsmiljø
  • en god etableret kundeportefølje af både private og offentlige virksomheder
  • mulighed for personlig og faglig udvikling
Hvad kan vi tilbyde?

Sammen skaber vi forandring

Fart, uformel, nutidig

Velkommen indenfor

mySupply er en arbejdsplads med højt tempo, masser af energi, forandringsparathed og en holdånd, der bidrager til et stærkt fællesskab både på og udenfor arbejdspladsen. Hos mySupply løfter kollegaerne i flok, hvor der deles viden på tværs af afdelinger, og der altid er hjælp og sparring at hente blandt kollegaer.

Tonen i virksomheden er uformel, hvor der er en gensidig respekt overfor hinanden, og der opleves en stolthed over at være en del af den rejse, som mySupply har begivet sig ud på.

mySupply er en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling, ligesom virksomheden er en nutidig arbejdsplads i opdaterede omgivelser. Kollegaerne ses med åbne roller, som viser sig i form af, at udviklere også rådgiver kunder, konsulenter involverer sig også i salg og ligeledes en ledelse, som involverer sig med salg og rådgivning

Vi glæder os til at høre fra dig