Spring til indhold

Hvem er mySupply?

mySupply er en af Danmarks førende IT-leverandør af løsninger til elektronisk dokumenthåndtering og systemintegrationer. Med 23 års erfaring er virksomheden en betroet rådgiver, når det kommer til produkter og ydelser inden for e-handel i offentligt og privat regi, integrationsopgaver, SAP e-Commerce og udveksling af elektroniske forretningsdokumenter i OIOUBL, XML, Peppol-BIS, EDI og andre formater i både ind- og udland.

Vi gør det komplekse simpelt

mySupply er specialister i elektronisk dokumentudveksling og leverer markedets mest komplette løsning til integration af data og automatiseret validering. Vi bygger bro mellem slutbrugeren og et globalt netværk af digitale, kvalitetsbevidste løsninger, der sikrer kvalitet i dokumentflowet, så virksomheder og organisationer nemt, hurtigt og sikkert kan sende og modtage dokumenter.

Vi mener ikke, at det skal være avanceret at håndtere dokumenter. Derfor tager vi kompleksiteten væk fra virksomhederne og gør det simpelt - for dem.
Vi gør det komplekse simpelt

Vision

Vi vil være den førende leverandør af SaaS-løsninger til udveksling af elektroniske forretningsdokumenter og automatiseret validering heraf.

Mission

Vi ønsker at interagere med vores kunder på en værdiskabende måde. Vi ønsker at skabe gensidigt udbytte for de virksomheder og organisationer, der samhandler elektronisk, så begge parter skaber værdi via automatiserede forretningsgange og strukturering af forretningens arbejde.

Vores værdier

Knowledge

Knowledge

Vores produkter, ydelser og rådgivning er baseret på et højt vidensindhold, som vores kvalificerede medarbejdere har tilegnet sig gennem mere end 20 års erfaring med elektronisk dokumenthåndtering og data integration.

Respect

Respect

Vi ønsker at skabe en forretning baseret på lange relationer både internt og eksternt. Vi går op i ordentlighed, gensidig respekt og troværdighed overfor både kunder, samarbejdspartnere og hinanden.

Simplicity

Simplicity

Vi vil fjerne kompleksiteten fra vores kunder og gøre det enkelt at anvende vores produkter. Derfor er vores produkter også udviklet med simplificering for øje, således de er lette både at implementere og anvende til elektronisk dokumentudveksling. Med andre ord, vi simplificerer det komplekse.

Quality

Quality

Vi sætter en ære i at levere produkter og ydelser i høj kvalitet. Den høje kvalitet sikres ved at omsætte vores viden til produktfunktionalitet, således kunder og samarbejdspartnere hverken skal spekulere i nye standarder, lovgivning, teknologi, kvalitetssikring af data eller automatiseringens funktionalitet.

+350
Kunder
30 mio årligt
Dokumenter
23 år
Erfaring
AAA
Kreditrating

VORES HISTORIE

Vi har mere end 23 års erfaring inden for elektronisk fakturering og dokumenthåndtering. Få et indblik i en række milepæle, som har formet mySupply til den virksomhed, vi er i dag.
2000
Stiftelsen

Stiftelsen

mySupply ApS er stiftet tilbage i år 2000 i Aabybro. Siden begyndelsen har missionen for mySupply været at blive en trusted advisor indenfor elektronisk dokumenthåndtering.

2003
Udvikling af OIOXML

Udvikling af OIOXML

mySupply udarbejder sammen med Digitaliseringsstyrelsen den danske norm OIOXML til NemHandel. Senere i 2006 er mySupply også frontløber på OIOUBL og havde herefter NemHandel-supporten i 10 år.

2008
VAX Nemhandel Produkt

VAX Nemhandel Produkt

mySupply udvikler det første VAX-produkt kaldet VAX NemHandel, som er forløberen til løsningen, vi i dag kender som VAX 360.

2014
Certificeret Peppol Access Point

Certificeret Peppol Access Point

mySupply var med til udarbejdelsen af Peppol og den europæiske fakturanorm på vegne af Digitaliseringsstyrelsen. Samme år blev mySupply certificeret Peppol Access Point.

2017
MeMo-format til Digital Post

MeMo-format til Digital Post

mySupply udarbejder formatet MeMo til Digital Post i samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen.

2017
VAX 360 SaaS

VAX 360 SaaS

Efter flere års arbejde introducerer mySupply VAX 360 som SaaS-løsning. En integrationsløsning til nemt og sikkert at sende og modtage elektroniske dokumenter.

2020
Eliteleverandør til den offentlige sektor

Eliteleverandør til den offentlige sektor

Kun 1% af danske virksomheder kan være stolte af at have modtaget et diplom for at være eliteleverandør til den offentlige sektor. mySupply har mange offentlige kunder, og vi er stolte af hver og en af dem.

2021
Certificeret AS4EDI compliance

Certificeret AS4EDI compliance

mySupply er en af de første udbydere, der kan tilbyde kunder den mest opdaterede og effektive løsning til udveksling af elektroniske dokumenter. Vi integrerede AS4 protokollen ind i vores Peppol Access Point og dens tilhørende SMP.

2022
Solgt til Visma Danmark Holding A/S

Solgt til Visma Danmark Holding A/S

mySupply bliver opkøbt af Visma Danmark Holding A/S, og samtidig vælger Flemming Beltoft at gå på pension. Allan Freiheit træder ind som ny CEO i mySupply.

2023
Nye lokaler og ISO certificering

Nye lokaler og ISO certificering

Som led i virksomhedens positive vækst, flytter mySupply fra lokalerne i Aabybro til nye, moderne faciliteter i Nørresundby. 2023 bliver også året, hvor vi med stolthed bliver ISO 27001-2022 certificeret for bl.a. vores sikre håndtering af kundedata.

Nysgerrig på mere?

Udfyld felterne, så du snarest muligt kan komme i kontakt med vores professionelle medarbejdere