Spring til indhold

National compliant

Lokal compliance betyder at I kan sende og modtage e-fakturaer til og fra jeres kunder, leverandører og samarbejdspartnere i ind- og udland. Vi hjælper virksomheder, så I hurtigt og nemt kan sende elektroniske forretningsdokumenter.

Compliance krav i ind- og udland

Bliv opdateret

For at sende eller modtage elektroniske forretningsdokumenter, skal jeres økonomisystem kunne håndtere specifikke dokumentformater alt efter landespecifikke compliancekrav.

mySupplys løsning, VAX 360, er en platform, hvor I kan sende og modtage gennem en række netværk, således I kan være compliance med resten af verdens lande. Løsningen har som standard en lang række dokumentformater, men har ligeledes et indbygget konverteringsmodul, der kan ændre dokumenterne fra et format til et andet. Dermed er det muligt at behandle alle jeres dokumenter et sted.

Vores specialister er eksperter indenfor elektronisk dokumentudveksling og sidder inde med stor faglig viden på området. Vi sidder med i nationale og internationale branchenetværk, så vi kan holde os opdateret på nyeste tendenser og seneste lovgivning.

FUNKTIONER

Kontakt vores specialister for at høre mere om lokale compliacekrav

e-fakturering I Danmark

NemHandel

e-fakturering I Danmark

E-fakturering i Danmark foregår via NemHandel, som er den danske standard for udveksling af elektroniske dokumenter. Netværket gør det nemt for virksomheder at sende og modtage elektroniske forretningsdokumenter sikkert via internettet. Du kan udveksle elektroniske fakturaer til private virksomheder og offentlige myndigheder (EAN-faktura). Netværket understøtter hele e-handelsprocessen lige fra udveksling af varekataloger, ordrer, ordrebekræftelser, fakturaer, kreditnotaer og rykkere.

FUNKTIONER

Fakturering gennem Peppol-netværket

Peppol

Fakturering gennem Peppol-netværket

Løsningen til international e-fakturering er baseret på den internationale UBL-dokumentstandard, der er tilpasset kravene for global udveksling af dokumenter på tværs af landegrænser. Den internationale fakturering er derfor en international standard, der giver mulighed for at sende og modtage elektroniske fakturaer til og fra udenlandske samhandelspartner på sikker og lovlig vis via internettet. Det kræver blot, at virksomheden har tilknyttet et såkaldt Access Point.

FUNKTIONER

Vælg en erfaren service provider

Global

Global

Med én platform kan I nå alle jeres forbindelser

Sikkerhed

Sikkerhed

Du får en sikker, hurtig og nem platform, som lever op til alle gældende krav

Kompatibel

Kompatibel

Sikrer, at jeres dokumenter lever op til alle gældende love og standarder

Ajour

Ajour

Vi holder styr på de seneste opdateringer og træffer de nødvendige handlinger

Nysgerrig på mere?

Udfyld felterne, så du snarest muligt kan komme i kontakt med vores professionelle medarbejdere