Spring til indhold

Sæt skub på automatiseringen

Udvid dine systemer med mySupply og optimer dokumenthåndteringen. Vi tilbyder en lang række ekstra services, som gør din hverdag nemmere. Tilpas dem til dit workflow, så du får mest udbytte.

Boost din organisation med VAX 360 services

Strømlin, automatiser og optimer

mySupply har en løsning til alle - store som små, offentlige som private. VAX 360 har en lang række services, der gør organisationers hverdag meget nemmere. Vi mener ikke, at det skal være komplekst at integrere nye løsninger til jeres eksisterende systemer. Derfor sørger vi for, at jeres systemer bliver integreret på en nem og overskuelig måde. Find den service, der passer til jeres organisation.
Boost din organisation med VAX 360 services

Tag det første skridt hen imod en
digitalisering af jeres dokumentudvekslingsproces

VALUE ADDED SERVICES

Udvid din løsning med en lang række services

VAX DIGITAL POST

VAX DIGITAL POST

Med VAX Digital Post får organisationer en løsning, der gør det nemt og sikkert at sende og modtage dokumenter til myndigheder, borgere og virksomheder. Med løsningen sparer organisationer tid, penge og ressourcer, hvad enten det gælder gennem Digital Post, e-Boks eller mit.dk.

VAX DATA CAPTURE

VAX DATA CAPTURE

Med VAX Data Capture, der er baseret på AI, kan organisationer scanne PDF-fakturaer, så manuel indtastning minimeres. Med en scanningsløsning har organisationer mulighed for at omdanne fakturaer til den ønskede elektroniske dokumentstandard, så de kan læses direkte ind i deres økonomisystem.

VAX VALIDATOR

VAX VALIDATOR

Med mySupplys VAX Validator får organisationer en løsning, der giver mulighed for at stille yderligere krav til modtagne dokumenter. Løsningen er en kvalitetskontrol, så organisationer opnår den højeste sikkerhed over modtagne fakturaer. Den AI-baserede løsning sikrer virksomheder og organisationers leverandørfakturaer, inden de kommer ind i fakturaflow og ERP-system.

VAX ARCHIVE

VAX ARCHIVE

Med VAX Archive får organisationer et sikkert og digitalt dokumentarkiv med fokus på datasikkerhed til alle personfølsomme forretningsdokumenter. Med den nye bogføringslov på trapperne skal organisationer leve op til nye krav om digital opbevaring.

Yderligere services

Vi tilbyder mange services, som effektiviserer og optimerer din forretning

SAP

SAP

Gør det nemmere at samhandle via NemHandel, fordi det er muligt at konvertere data til og fra SAP- og NemHandel-systemet.

Indtastningsblanket

Indtastningsblanket

Selvbetjent og fleksibelt dokumenthåndteringssystem kan organisationer sende fakturaer og kreditnotaer sikkert uden et økonomisystem,

MobileyPay

MobileyPay

MobilePay Invoice er en nem og enkel fakturaløsning, hvor du hurtigt kan sende fakturaer til dine kunder.

NemKonto

NemKonto

Udbetal penge med NemKonto direkte til dine kunder, leverandører eller medarbejdere.

Nysgerrig på mere?

Udfyld felterne, så du snarest muligt kan komme i kontakt med vores professionelle medarbejdere

Case

Dagrofa Foodservice benytter mySupply som deres leverandør

Vi har et godt overblik over vores udeståender, da vi hurtigt kan se, om vores samarbejdspartnere har modtaget og betalt fakturaerne.

— René Hornslev - Dagrofa FoodService