Spring til indhold

Bank Integration

Til vores VAX 360 findes en integration til bankerne, som gør det nemt og hurtigt for dig at foretage udbetalinger. Du modtager information om posteringer på dine konti direkte i din ERP-løsning, og sparer tid og ressourcer på opgaver, der ellers ville være tidskrævende.

Effektiv automatisering af betalinger

Effektiv automatisering af betalinger

Bank Integration automatiserer betalingerne til din bank, efter de er tastet i økonomisystemet. Du modtager information om ind- og udbetalinger samt kontoudtog fra banken direkte til din ERP-løsning for automatisk afstemning og opfølgning. Skulle der opstå problemer med en udbetaling, får du automatisk en notifikation.

Slip for at udføre manuelle betalinger i bankens løsning, og lav i stedet betalingen direkte fra dit økonomisystem. De automatiserede betalinger reducerer risikoen for fejlbetalinger, og du modtager kvitterings- og betalingssvar under hele processen.

VAX 360 Bank Integration understøtter både de nye SEPA ISO 20022 formater samt de tilsvarende EDIFACT-beskeder. Kan du ikke danne eller indlæse de korrekte formater direkte fra eget økonomisystem, hjælper vi med at bygge bro i processen, så jeres løsning kan understøtte de nødvendige retningslinjer.

FUNKTIONER

Få rådgivning af vores specialister

Nysgerrig på mere?

Udfyld felterne, så du snarest muligt kan komme i kontakt med vores medarbejdere