Spring til indhold

Betroet rådgiver

Med over 23 års erfaring som IT-hus har mySupply opbygget unik viden og et bredt netværk indenfor elektronisk dokumentudveksling og integrationsløsninger.

Ekspert i e-fakturering og e-handel

mySupply har deltaget i udviklingen af NemHandel-infrastrukturen med specielt fokus på beskrivelse og fastsættelse af normer for brug af OIOUBL-dokumenter. I en 10-årige periode fra 2010 havde mySupply ansvaret for udvikling, vedligehold og support af NemHandel-infrastrukturen og OIOUBL-dokumentstandarderne på vegne af Digitaliseringsstyrelsen i Danmark.

mySupply har deltaget i arbejdet med udvikling og implementering af Peppol-infrastrukturen og Peppol-BIS dokumentstandarderne, og er i dag certificeret standard Peppol og enhanced Peppol. mySupply er medlem af Peppols INT-arbejdsgruppe for design af den internationale Peppol-BIS standard og Peppols CTC-arbejdsgruppe for indberetning af fakturaoplysninger til skattemyndighederne.
mySupply har således et indgående kendskab til både NemHandel- og Peppol-infrastrukturerne og de benyttede dokumentstandarder.

Senest har mySupply været med til at udvikle den nye standard, MeMo, for Digital Post.
Ekspert i e-fakturering og e-handel

Få rådgivning af specialister

Strategisk partner

Levering af komplekse IT-løsninger

mySupplys omfattende kompetencer strækker sig bredt, og vi agerer som en pålidelig samarbejdspartner for forskellige IT-softwarevirksomheder, herunder Oracle, SAP, Fujitsu, e-boks og mit.dk.

Vores ekspertise anvender vi aktivt til at berige videreudviklingen af kerneproduktet, VAX 360, og til at sikre vores kunder den maksimale værdi fra deres IT-løsninger inden for indkøb, økonomi og Digital Post.

Vores værdier

Knowledge

Knowledge

Vores produkter, ydelser og rådgivning er baseret på et højt vidensindhold, som vores kvalificerede medarbejdere har tilegnet sig gennem mere end 20 års erfaring med elektronisk dokumenthåndtering og data integration.

Respect

Respect

Vi ønsker at skabe en forretning baseret på lange relationer både internt og eksternt. Vi går op i ordentlighed, gensidig respekt og troværdighed overfor både kunder, samarbejdspartnere og hinanden.