Om mySupply

Hvad vi gør

E-handel og systemintegration

mySupply er én af landets førende IT-virksomheder og leverandør af løsninger til elektronisk fakturering og systemintegrationer. Når det drejer sig om produkter og ydelser inden for e-handel i offentligt eller privat regi, integrationsopgaver, SAP e-Commerce eller udveksling af elektroniske forretningsdokumenter i OIOUBL, XML, Peppol, EDI eller andre formater i både ind- og udland, kan du altid rådføre dig hos os.

Se vores løsninger Se vores produkter

Hvem vi er

Erfaren IT-virksomhed med base i Nordjylland

mySupply er stiftet af Flemming Beltoft og har eksisteret siden 2000. Virksomheden er beliggende i Aabybro tæt ved Aalborg, og beskæftiger i dag et hold af dygtige og kvalificerede medarbejdere. Vores team er et godt mix af veluddannede akademikere, både nyuddannede teoretikere og erfarne praktikere, softwareudviklere og konsulenter.

I januar 2022 blev mySupply opkøbt af Visma-koncernen. Sammen er vi på en udviklingsrejse, så vi kan fortsætte med at være de førende til elektronisk dokumentudveksling.

Udvikling af standarder

mySupply har gennem flere år deltaget i udviklingen af den elektroniske faktura. Vores konsulenter anvendes som rådgivere for offentlige myndigheder i forbindelse med udviklingen af OIOUBL- og NemHandel-standarder.

Udover at medvirke til udvikling af det danske NemHandel-koncept, deltager mySupply i etableringen af standarder for den elektroniske handel i såvel Danmark som EU. mySupply har derfor en indgående indsigt i reglerne for elektronisk handel via Peppol-infrastrukturen.

Kontakt os

Certificeringer

Peppol Access Point

mySupply er godkendt og certificeret som udbyder af et Access Point, hvilket gør det muligt for vores kunder at sende og modtage elektroniske dokumenter til og fra udenlandske samhandelsparter.

Cybersikkerhed

mySupply har fået tildelt Cyber Essentials-certificeringen, som en del af den nationale cybersikkerhed i England. Dette er vores blåstempel på, at vi overholder kravene for IT-sikkerhed.

Idé, mission og værdier

Vores idégrundlag

mySupply ønsker til alle tider at være den bedste konsulentvirksomhed i Danmark, når det angår design, implementering, drift og vedligeholdelse af løsninger til e-handel. Idégrundlaget tager udgangspunkt i tre målsætninger:

 • ‘my’ indikerer, at der altid søges en høj grad af personalisering og individualisering af vores ydelser.
 • ‘supply’ er et udtryk for, at vi ønsker at være bindeled mellem kunde og leverandør i udveksling af informationer i forbindelse med e-business og Product Information Management.
 • ‘.dk’ illustrerer, at vi arbejder med løsninger baseret på brug af nyeste teknologi på internettet.

Vores mission

mySupplys mission er at integrere virksomheder på en værdiskabende måde. Vi ønsker således at skabe gensidigt udbytte for de virksomheder, der samhandler elektronisk, så begge parter skaber værdi via automatiserede forretningsgange og en lettere hverdag.

Værdi

mySupply lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde, og vi ønsker at have stor troværdighed og et godt renommé omkring vores ydelser. Vi stræber efter langvarige og stabile relationer til vores kunder og en bred samarbejdsflade med førende partnere inden for vores forretningsområder.

Vores løsninger og ydelser er baseret på et højt videnindhold, og vi lægger vægt på, at vores viden til stadighed er på et højt niveau. Vores dygtige og kompetente medarbejdere tilpasser således vores standardløsninger til størst mulig anvendelse for den enkelte kunde.

Kåringer

Honoreret som driftig virksomhed

I 2006, 2007, 2008 og 2013 er mySupply kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen, og i 2009 blev vi tildelt Erhvervsprisen for Jammerbugt Kommune, ligesom vi var nomineret til kåringen af Entrepreneur of The Year 2012.

Bisnodes højeste kreditværdighed

mySupply er blandt de få kreditværdige virksomheder, der har fået diplom på vores årelange AAA-rating. Diplomet illustrerer, at vi har en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Oxalis

mySupply er medlem af Oxalis netværket.

Læs mere Oxalis her

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.