Spring til indhold

Stop invalide dokumenter med en Validator

Få VAX Validator til at optimere jeres fakturaflow, hvor I er sikret, at jeres dokumenter er korrekte, inden de kommer ind i jeres ERP-system. Den AI-baserede løsning er ikke begrænset til fakturaer, men kan håndtere alle forretningsmæssige dokumenter i jeres organisation.

Bremser mangelfulde fakturaer

Bremser mangelfulde fakturaer

Løsningen er en kvalitetskontrol, så jeres organisation opnår den højeste sikkerhed over modtagne fakturaer, hvor I, i tillæg til standardvalideringerne, kan definere yderligere regler, for jeres indgående dokumenter. VAX Validator sørger for, at det kun er validerede fakturaer, som bliver afgivet til jeres ERP-system. Det giver en sikkerhed og sparer jer for tid samtidig med, at det giver leverandøren mulighed for at udbedre fejlen, så den overholder valideringsreglerne.

Med VAX Validator automatiseres mange af de manuelle faktureringsprocesser samtidig med, at jeres leverandører hjælpes til at fakturere jer korrekt. Løsningen stopper eller retter ufuldstændige leverandørfakturaer.

FUNKTIONER

Undgå fejlfakturaer

VAX Validator validerer alle fakturaer ud fra forudbestemte regler, inden de afgives til jeres ERP-system

Eliminerer spildtid

I definerer en række valideringsregler, så I undgår at bruge ekstra tid på manuel behandling, godkendelse af leverandør m.m..

Slip for momsfejl

VAX Validator kan validere jeres fakturaer på moms, således I ikke vil modtage fakturaer med uoverensstemmelser i momsen i jeres ERP-system.

Undgå svindelfakturaer

Spar jeres økonomiafdeling for tid og økonomi. VAX Validator kan identificere forsøg på svindelfakturaer, så I slipper for fakturadubletter, skift i kontonummer m.m.

Opnå markante fordele med VAX Validator

Automatisk afvisning

Automatisk afvisning

Kommunikation med leverandører foregår automatisk og derved spares medarbejdere for tid og frustrationer.

Leverandørkommunikation

Leverandørkommunikation

I undgår manuelle processer, så I kan bruge de frifundne ressourcer på andre opgaver

Tidsoptimering

Tidsoptimering

I reducerer tidsforbrug, da hele processen er elektronisk

Rette styringsdata

Solidt grundlag

Rette styringsdata

Slip for mangelfulde leverandørfakturaer med en VAX Validator, der validerer alle fakturaer, inden afgivelse til jeres ERP-system. Således skal I kun forholde jer til validerede fakturaer, som giver jer det rette styringsdata til at træffe beslutninger ud fra.

VAX Validator erstatter manuelle faktureringsprocesser såsom godkendelse af leverandører m.m. Det frigiver mandetimer, som jeres medarbejdere kan bruge på andre lønsomme arbejdsopgaver. Udover at spare jeres økonomiafdeling for manuelle processer, kan VAX Validator også spare medarbejderne for håndtering af eventuelle svindelfakturaer, fakturadubletter, 0-fakturaer m.m. Det letter både ud fra et tidsmæssigt og økonomisk perspektiv.

FUNKTIONER

Slip for momsfejl

Nemmere bliver det ikke

Slip for momsfejl

Momsfejl er en stor faktureringssynder, der har markante konsekvenser for bundlinjen. Løsningen kan validere på baggrund af moms, så header og linjeniveau er afstemt. Det betyder, at I ikke vil modtage fakturaer med uoverensstemmelser i momsen i jeres ERP-system. Ved at implementere VAX Validator, får I kun fakturaer ind i jeres ERP-system, som det kan håndtere. Det betyder, at jeres medarbejdere slipper for mange manuelle faktureringsprocesser samtidig med, at I kan give jeres leverandører mulighed for at rette fejlende – både i deres ERP-system og i fakturaen.

FUNKTIONER

Spar tid og ressourcer på efterbehandling
af dine leverandørfakturaer

Nysgerrig på mere?

Udfyld felterne, så du snarest muligt kan komme i kontakt med vores professionelle medarbejdere