Spring til indhold

Effektiv AI-baseret scanningsløsning

Med en scanningsløsning kan I omdanne et fysisk dokument til et elektronisk dokument, så det kan håndteres præcist som virksomhedens øvrige elektroniske dokumenter. mySupplys scanningsløsning, VAX Data Capture, er baseret på nyeste AI-teknologi med en genkendelsesgrad, der er markant højere end traditionelle scanningsløsninger. Resultatet kan vi efterfølgende omsætte til jeres ønskede format og sende på forskellig vis.

Optimering af PDF-afsendelse og -modtagelse

Ved hjælp af AI kan løsningen overføre informationer fra en PDF eller et billede og danne f.eks. OIOUBL- eller Peppol-fakturaer. Efterfølgende håndteres de i samme fakturaflow, som fakturaer modtaget direkte gennem NemHandel eller Peppol. I undgår at skulle håndtere indscannede fakturaer manuelt, da løsningen gør alt arbejdet.
Optimering af PDF-afsendelse og -modtagelse

Opnå markante fordele

Overblik

Overblik

Få samling på alle jeres fakturaer ved at indscanne dem til jeres økonomisystem

Automatisering

Automatisering

I sparer manuelle processer ved dokumenthåndtering, som frigiver tid

Fejlsikring

Fejlsikring

I mindsker risikoen for menneskelige fejl og dobbeltarbejde i en ellers travl hverdag

Nysgerrig på mere?

Udfyld felterne, så du snarest muligt kan komme i kontakt med vores professionelle medarbejdere
Det skal være nemt

Strømlin fakturabehandling

Det skal være nemt

Vi mener, at det skal være nemt at sende fakturaer i alle formater. Vi ved, at nogle økonomisystemer ikke kan indlæse eller genere elektroniske fakturaer. Det er dog en dyr proces at skifte et økonomisystem ud, så i stedet for kan VAX Data Capture benyttes. Løsningen omdanner PDF-faktura eller et billede af fakturaen til det ønskede elektroniske dokumentformat.

FUNKTIONER

Vejen er ligetil

Konvertering og validering

Vejen er ligetil

Brug en mail eller en Secure FTP-forbindelse til at sende PDF’en eller billedet af fakturaen. Løsningen indlæser automatisk fakturaen og overfører alle relevante fakturadata til det ønskede fakturaformat. Filen bliver ligeledes valideret, så I er sikre på, at den overholder alle gældende dokumentstandarder og forskrifter.

FUNKTIONER

Optimer effektiviteten

Optimerede arbejdsprocesser

Optimer effektiviteten

Med løsningen effektiviserer I jeres arbejdsopgaver. Det betyder, at I sparer tid, økonomi og ressourcer, som I kan bruge på andre arbejdsopgaver. Processen mindsker også menneskelige fejl, så I slipper for store og små fejl.

FUNKTIONER

FÅ DEN RETTE VIDEN

VAX Data Capture er for alle

Capture fordelene med AI

Effektivitet og tidsbesparelse

Automatiser arbejdsprocessen med at indsamle og konvertere data fra forskellige kilder. Det frigiver ressourcer og gør det muligt at fokusere på mere værdiskabende opgaver.

Nøjagtighed og fejlreduktion

AI sikrer høj præcision ved indsamling og konvertering af data, som er afgørende for at træffe informerede beslutninger og drive effektive forretningsprocesser.

VAX Data Capture er for alle

Sådan kommer I nemt i gang