Spring til indhold

Send fakturaer uden et økonomisystem via en indtastningsblanket

Med et selvbetjent og fleksibelt dokumenthåndteringssystem kan organisationer sende fakturaer og kreditnotaer sikkert uden et økonomisystem, der kan oprette disse elektroniske dokumenter. I taster selv fakturaoplysninger ind i VAX 360 Indtastningsblanket og sender dem.

Dokumenthåndtering på den nemme måde

Dokumenthåndtering på den nemme måde

Med VAX 360 Indtastningsblanket kan I selv indtaste fakturaoplysninger og dermed på en nem, sikker og hurtig måde danne egne fakturaer. Via indtastningsblanketten kan I sende faktura eller kreditnota direkte til jeres kunder. I får tildelt et personligt brugernavn og password. Det betyder, at I ikke skal bekymre jer om mitID, medarbejdersignatur eller øvrig identifikation, når medarbejdere skal legitimeres på organisationens vegne. Desuden kan løsningen tilpasses på medarbejderniveau ved at oprette nye brugere og roller.

FUNKTIONER

Få rådgivning af specialister

Flere modtagerlande

Effektiv fakturering på tværs

Flere modtagerlande

VAX 360 Indtastningsblanket giver mulighed for at sende fakturaer og kreditnotaer til egne kunder i det meste af EU. Ud over Norden, kan I også sende til f.eks. England, Spanien, Italien, Belgien eller Østrig. For at I kan sende en faktura eller kreditnota til en modtager i et andet land, skal modtageren være registreret i det internationale Peppol-register.

Med VAX 360 Indtastningsblanket kan der dannes følgende dokumentformater: OIOUBL for Danmark, Peppol BIS 3.0 for øvrige lande, herunder også Norge og Sverige, hvor der tages hensyn til deres landespecifikke regler. VAX 360 Indtastningsblanket er en fleksibel dokumenthåndteringsløsning.

FUNKTIONER

Kunde- og varekartotek

Effektivitetsforøgelse

Kunde- og varekartotek

Løsningen har desuden et indbygget kunde- og varekartotek, hvilket betyder, at I ikke behøver at indtaste kunde- og vareoplysninger hver gang. Når oplysningerne i VAX 360 gemmes, er det nemt at autofylde modtager og varelinjer næste gang, I anvender VAX 360 Indtastningsblanketten. I kan altid finde en afsendt faktura igen, fordi alle oprettede fakturaer i VAX 360 gemmes i systemets arkiv.

FUNKTIONER

Nysgerrig på mere?

Udfyld felterne, så du snarest muligt kan komme i kontakt med vores professionelle medarbejdere