Spring til indhold

Software Developer

Software Developer

Vi søger en kollega til vores store hold af udviklere. Du kommer til at spille en afgørende rolle i at udvide og forny platformen for vores kerneprodukt, VAX 360.

Vi er en virksomhed med fart over feltet, og er midt i en vækstfase. Og her får du altså muligheden for at blive en del af rejsen. mySupply holder til i Nørresundby, og er et IT-udviklingshus med ca. 30 medarbejdere. Vi har de senere år været i betydelig vækst på flere parametre, og for at understøtte den fortsatte positive vækst, søger vi nu en softwareudvikler til vores udviklingsafdeling. 

Vores kundegruppe består af et bredt spekter af store og mellemstore virksomheder både indenfor den private og den offentlige sektor samt større udenlandske virksomheder. 

Udover at vi har over 20 års erfaring med at implementere indkøbs- og produkt masterdata-løsninger i SAP og Oracle, udvikler vi massivt på vores egen VAX 360 løsning, hvor vi har services til bl.a. elektronisk dokumenthåndtering, Digital Post og scanning af PDF dokumenter. Og det er netop hér, at du kommer ind i billedet. 

Du vil blive en del af en fagligt stærk udviklingsafdeling, der på nuværende tidspunkt består af 9 kompetente udviklere. Teamet er ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af vores kerneløsning, VAX 360 til elektronisk fakturering, der årligt håndterer mere end 30 millioner dokumenter og 1/3 af alle dokumenter, der sendes igennem Nemhandel i Danmark. 

Dine primære ansvarsområder

  • Udvidelse og fornyelse af eksisterende .NET-baserede softwareløsninger til nye microservices
  • Deltage i den fulde softwareudviklingscyklus, inklusiv teknisk analyse, test, peer-reviews, dokumentation og release
  • Proaktivt at forbedre tekniske implementeringer og forenkle kodebasen

Din profil

Som softwareudvikler hos mySupply er der gode muligheder for at være med til at forme din egen hverdag. Vi håber på et bredt ansøgerfelt, men nogle af de primære kvaliteter vi vil kigge på, er listet nedenfor:

  • Nyuddannet eller flere års erfaring som softwareudvikler
  • Relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx datamatiker, softwareingeniør eller datalogi
  • Har erfaring med C#, MSSQL, Postgres, Docker og Kubernetes
  • Erfaring med public cloud miljøer, fx Azure eller AWS
  • Brænder for at gøre vores kunder tilfredse og bidrage til deres succes

Vi tilbyder

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring som del af lønpakken. Dertil har vi også på kontoret gode personalegoder såsom frokost- og frugtordning samt massageordning. Foruden en årlig sommerfest og julefrokost, afholder vi også løbende mindre firmaarrangementer.  

Behov for fleksible arbejdstider og hjemmearbejde imødekommes, dog med primært arbejdssted i vores nye, moderne kontorlokaler i Nørresundby. 

Ansøgning og CV

Der er tale om softwareudvikler i udviklingsafdelingen med opstart hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende, og ansætter så snart vi har fundet den rigtige kandidat.  

Send din ansøgning og CV til job@mysupply.dk eller tryk på knappen nedenfor.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mark Haurum, mvh@mysupply.dk eller 9696 2149.

Om mySupply

Vi er en af Danmarks førende IT-leverandører af løsninger til elektronisk dokumenthåndtering indenfor e-fakturering og andre bogføringsdokumenter. I 2022 blev vi opkøbt af Visma, og er derfor en del af et stort netværk af andre ledende IT-virksomheder indenfor services til bogholderi. Vi er en virksomhed i stor vækst med +30% vækstrate, og vi har en spændende kundeportefølje, som indeholder både offentlige instanser samt store og mellemstore private virksomheder. 

Vi består af et stort team af ca. 30 specialister og har kontorer på tre lokationer i Danmark. Vi er førende inden for udvikling af national og europæisk infrastruktur til elektronisk fakturering og e-handel, og vi bidrager ofte med vores ekspertviden i offentlige sammenhænge. 

Vi har et dynamisk, fleksibelt og moderne arbejdsmiljø, hvor vi værner om godt kollegaskab. Der er en uformel omgangstone, et godt og stærkt fællesskab, hvor vi sparrer med hinanden på kryds og tværs af afdelinger og fagområder.