Lancering af multifaktorgodkendelse

23. januar 2023

Lancering af multifaktorgodkendelse

Vi kan nu introducere den seneste funktionalitet i VAX 360 – Multi-Factor Authentication (MFA), som gør jeres sikkerhed markant bedre. Funktionalitet kommer med i den kommende release af VAX 360.

Det er ikke noget nyt, at når vi opererer med digitale systemer, opholder os digitalt og opbevarer informationer online, så er det vigtigt, at vi beskytter vores identitet. Dette har vi været gode til som privatpersoner, men det er lige så vigtigt som virksomhed.

Derfor har vores udviklingsteam de seneste måneder arbejdet med oprettelse af multifaktorgodkendelse, som vil blive en del af den nyeste version af VAX 360, d. 25 januar 2023. Med lanceringen af multifaktorgodkendelse bliver VAX 360 endnu mere sikker for vores kunder.

Funktionen kan både aktiveres fra administrator- og brugerniveau. På administratorniveau bliver det muligt at aktivere tvunget multifaktorgodkendelse, således alle brugere fremover skal benytte multifaktor login. På brugerniveau kan de enkelte brugere selv beslutte, om de ønsker at aktivere multifaktor login.

Større sikkerhed

Lanceringen af multifaktorgodkendelse i VAX 360 har til formål at øge sikkerheden – både for jer som kunder og os, som dokumentdistributør. Funktionaliteten vil blive synlig med den seneste release af VAX 360, men ændringen i brugergrænsefladen træder først i kraft, når I enten som virksomhed har aktiveret multifaktorgodkendelse, eller jeres brugere aktiverer funktionen.

Nærmere information

Funktionen vil være til rådighed for alle vores kunder i VAX 360, og kan fra 25. januar 2023 tilgås. Ved bekræftelsesmetoden SMS vil der forekomme en merpris på brugerlicenser, der har valgt denne bekræftelsesmetode.

Guide: Multifaktorgodkendelse Kontakt os

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.