Spring til indhold
Løsninger

Lancering af multifaktorgodkendelse

Lancering af multifaktorgodkendelse

Vi kan nu introducere den seneste funktionalitet i VAX 360 – Multi-Factor Authentication (MFA), som gør jeres sikkerhed markant bedre. Funktionalitet kommer med i den kommende release af VAX 360.

Det er ikke noget nyt, at når vi opererer med digitale systemer, opholder os digitalt og opbevarer informationer online, så er det vigtigt, at vi beskytter vores identitet. Dette har vi været gode til som privatpersoner, men det er lige så vigtigt som virksomhed.

Derfor har vores udviklingsteam de seneste måneder arbejdet med oprettelse af multifaktorgodkendelse, som vil blive en del af den nyeste version af VAX 360, d. 25 januar 2023. Med lanceringen af multifaktorgodkendelse bliver VAX 360 endnu mere sikker for vores kunder.

Funktionen kan både aktiveres fra administrator- og brugerniveau. På administratorniveau bliver det muligt at aktivere tvunget multifaktorgodkendelse, således alle brugere fremover skal benytte multifaktor login. På brugerniveau kan de enkelte brugere selv beslutte, om de ønsker at aktivere multifaktor login.

Større sikkerhed

Lanceringen af multifaktorgodkendelse i VAX 360 har til formål at øge sikkerheden – både for jer som kunder og os, som dokumentdistributør. Funktionaliteten vil blive synlig med den seneste release af VAX 360, men ændringen i brugergrænsefladen træder først i kraft, når I enten som virksomhed har aktiveret multifaktorgodkendelse, eller jeres brugere aktiverer funktionen.

Nærmere information

Funktionen vil være til rådighed for alle vores kunder i VAX 360, og kan fra 25. januar 2023 tilgås. Ved bekræftelsesmetoden SMS vil der forekomme en merpris på brugerlicenser, der har valgt denne bekræftelsesmetode.

Seneste nyt

Lovgivning
ons 21. februar 2024 | Lovgivning

Opdatering om OIOUBL 3

I denne artikel har vi samlet alt, hvad vi på nuværende tidspunkt ved om den

tors 11. januar 2024 | Om mySupply

Et tilbageblik på 2023 

Endnu et år er gået i mySupply, og det har været et år med mange

Hvad er
ons 20. december 2023 | Hvad er...

NemHandel eDelivery – hvad ved vi på nuværende tidspunkt? Og hvordan skal I forholde jer?

NemHandel er overgået til den nye eDelivery-baserede infrastruktur, som metode for udveksling af OIOUBL-dokumenter. Få

Om mySupply
tirs 21. november 2023 | Om mySupply

mySupplys succesfulde deltagelse i ViDA pilotprojekt med Nordic Smart Government

mySupply har færdiggjort første del af ViDA pilotprojekt i samarbejdet Nordic Smart Government. Det har

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer