Automatisk videresendelse

15. november 2021

Bruger I automatisk videresendelse?

Denne funktion understøttes ikke i den nye Digital Post-løsning, der træder i kraft 30. november 2021, så derfor skal I foretage et valg.

I kan vælge at læse jeres digital post fra offentlige myndigheder på virk.dk eller I kan få et modtagersystem, der automatisk henter jeres meddelelser. Det er kun med et modtagersystem, at I vil kunne modtage jeres digitale post fra det offentlige, som I plejer, når den nye Digital Post-løsning lanceres d. 30 november.

Vi kan levere et modtagersystem, der afhenter, distribuerer og håndterer digitalt post til jeres øvrige systemer. Løsningen kan tilpasses, så I får opfyldt jeres behov. Derfor kan vi opsætte løsningen, så jeres meddelelser bliver videresendt til f.eks. e-mail.

 

Det skal være nemt at læse meddelelser fra det offentlige, og det kan vi hjælpe med!

Kontakt os allerede i dag for at høre om jeres muligheder med et modtagersystem på info@mysupply.dk eller (+45) 9696 1070

Læs mere om VAX 360 Digital Post

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.