Spring til indhold
Om mySupply

mySupply åbner satellitkontor i Vejle

mySupply åbner satellitkontor i Vejle

1. marts 2024 åbnede vores nye kontor i Vejle. Den nye lokation muliggør, at vi kommer endnu tættere på vores kunder fra denne del af landet. Samtidig byder vi velkommen til to nye medarbejdere.

Som en del af den positive vækst de seneste år, er et satellitkontor i Sydjylland nu blevet en realitet. Vi har flere, store kunder i denne region, som vi arbejder tæt sammen med omkring deres VAX 360 løsning hos os. Derfor giver det mening at etablere et kontor i regionen. 

”Vi er glade og stolte over at kunne åbne satellitkontoret i Vejle. Det er en helt naturlig del af vores vækststrategi, ligesom det også er en del af strategien at tilføje flere kompetente profiler til teamet, som skal bidrage til at varetage og supportere vores kunder”, udtaler Allan Freiheit, CEO i mySupply. 

De to nye kollegaer har begge et stort kendskab til branchen og vores forretningsmodel generelt set, og er derfor en vigtig tilføjelse til teamet.

Charlotte Rasmussen, Commercial Manager og daglig leder på Vejle-kontoret tilføjer:

”Nu, hvor vi er kommet på plads på kontoret, glæder vi os til at komme ud og møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette løsninger til deres behov. Det er vigtigt for os at være en nær samarbejdspartner for at kunne opbygge og bevare de gode og tætte relationer, der allerede er til stede.” 

Velkommen indenfor

Kontoret findes på adressen Andkærvej 19, 7100 Vejle, og er beliggende i et større, moderne kontorfællesskab med adgang til fælles kantine, mødelokaler mv. Ligesom at kontoret i Nordjylland for nyligt har fået en opgradering, var det ligeledes vigtigt at finde tilsvarende lyse og imødekommende faciliteter til satellitkontoret. Det er essentielt for os at kunne tilbyde vores medarbejdere gode arbejdsforhold, uanset hvor i landet de er bosiddende. 

Seneste nyt

Løsninger
tors 13. juni 2024 | Løsninger

Ny digital løsning til fakturabehandling

En ny digital løsning automatiserer fakturabehandlingen mellem regioner og privathospitaler i Danmark. I alle danske

Lovgivning
man 03. juni 2024 | Lovgivning

Opdatering om OIOUBL 3

I denne artikel har vi samlet alt, hvad vi på nuværende tidspunkt ved om den

Hvad er
ons 22. maj 2024 | Hvad er...

Peppol Logistics

Peppol står nu i spidsen for at revolutionere logistikbranchen ved at introducere deres nye domæne,

Landeprofiler
ons 08. maj 2024 | Landeprofiler

E-fakturering i Polen

Opdatering d. 8. maj 2024 Kort forinden den oprindelige deadline (juli 2024) for obligatorisk e-fakturering

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer