Spring til indhold
Om mySupply

mySupply siger farvel til 2023

mySupply siger farvel til 2023

Endnu et år er gået i mySupply, og det har været et år med mange nye tiltag og spændende nyheder. Året har båret præg af udvikling af nye services til kunderne, for at give dem de bedste forudsætninger for at optimere og automatisere deres forretning. Ligeledes har der været fokus på at opdatere egne interne forretningsprocesser for at øge effektiviteten og sikre den bedste kundeservice.  

Vækst og udvikling i højsædet

Ikke mindre end 60 nye kunder er kommet til i porteføljen hos mySupply i 2023, og det er vi meget stolte over. Det er netop kunderne, som danner vores eksistensgrundlag og skaber rammerne for vores succes og vækst på markedet.  

I takt med at vi som virksomhed er vækstet, er der også kommet flere nye, dygtige medarbejdere til. Særligt i udviklingsafdelingen har der været behov for flere hænder, da udvikling af nye services til brugerne er en høj prioritet i huset. Blandt de nye services er: 

  • VAX Data Capture: En AI-baseret scanningsløsning, som afløfter informationer fra en PDF eller et billede, og sende informationerne videre til ERP-systemet. Den nye løsning betyder samtidig, at vi har udfaset den eksisterende OCR-scanningsløsning.
  • VAX Validator: En valideringsservice, der sikrer at ugyldige dokumenter som fx mangelfulde fakturaer, bliver afvist inden de rammer ERP-systemet.  
  • VAX Archive: Et digitalt bogføringsarkiv til VAX 360 i forbindelse med den nye bogføringslov. Den gemmer automatisk alle bogføringsdokumenter, og sikrer dermed at alle mySupplys kunder er compliant med den nye lovgivning. 

Om baggrunden for de nye services, udtaler Allan Freiheit, CEO hos mySupply: 

”Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder med at automatisere deres processer, når det kommer til bogføring og økonomi. Derfor er vi hele tiden på forkant med at udvikle nye services, som kan løfte og effektivisere deres forretning.” 

I 2023 kan også findes nogen nævneværdige kundecases. Hos både Region Syd og Region Sjælland er der blevet arbejdet på projekter, der hjælper regionerne med at få styr på produktmasterdata og indkøbsprocesser. Ligeledes har vi hjulpet nogle af landets universiteter med et moderniseret cloudbaseret webbetalingsmodul, som bl.a. gør det mere fleksibelt for dem at lave betalingsindløsningsaftaler. Det hjælper også med at automatisere bogføring i forskellige systemer.  

Optimering af interne forhold

I takt med at mySupply er vækstet, blev 2023 også året, hvor nye og større lokaler blev en realitet.  

”For at kunne servicere vores kunder bedst muligt, er det enormt vigtigt for os at give vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at gøre netop dette. Det betyder også at sikre trivsel og arbejdsglæde i hverdagen. Som et led i den strategi, flyttede vi i slutningen af 2023 i nye, moderne lokaler, som danner rammerne for at vores medarbejdere kan arbejde fleksibelt og mest muligt effektivt.”, udtaler Allan, CEO i mySupply.  

Foruden nye, moderne lokaler, er flere interne forretningsprocesser er også blevet strømlinet og flyttet over i mere moderne løsninger. Disse tæller bl.a. ny økonomiløsning og CRM-system, som sikrer at der er helt styr på alle forhold vedr. kunder. Derudover er der også kommet et abonnementssystem til håndtering af kundernes forskellige løsninger.  

For at skabe bedre overblik og øge den interne effektivitet, er der i 2023 også kommet et nyt projektstyringsværktøj, som hjælper medarbejderne med at arbejde mere effektivt.  

På forkant med fremtidens digitale udvikling

mySupply har i mange år været en anerkendt og vigtig samarbejdspartner for landets nationale instanser, og har bidraget med rådgivning og udviklingen indenfor digitalisering af dokumenthåndtering til offentlige såvel som private virksomheder.  

Denne rolle er vi meget stolte af at have, og det er kun muligt, fordi vi altid er på forkant med nyeste udvikling og lovgivninger både i og udenfor landets grænser.  

I 2023 overgik NemHandel til den nye eDelivery-baserede infrastruktur. Vi har implementeret en eDelivery platform i VAX 360, som allerede udveksler store mængder forretningsdokumenter på den nye infrastruktur. Hos mySupply er vi klar til udfasningen af den gamle infrastruktur kendt som RASP. 

På samme måde er vi meget engagerede i, hvad der rører på sig vedrørende ViDA. Her er vi allerede på forkant og har med stor succes deltaget i et nordisk pilotprojekt, hvor mySupply udvekslede ViDA-rapporter via Peppol med de nordiske skattemyndigheder. Det er et enormt kritisk område for alle som handler på tværs af landegrænser, og derfor er vi meget opmærksomme på, hvad der kommer til at ske i fremtiden. 

Høj kundetilfredshed og tillid

Vi ved, hvor kritisk det er for vores kunder, at vi har styr på disse ting, og derfor er det vigtigt for os, at være de første, der får sat strøm til de nyeste teknologier. Det er altafgørende for mySupplys forretning, at kunderne har tillid til os, hvorfor vi i 2023 også har arbejdet hårdt på at blive certificeret i den nye ISO 27001-2022. Den stiller krav til sikkerhed vedr. kunderelationer og GDPR. Og selvom mySupply altid har været compliant i den henseende, er det nu synligt og 100% gennemsigtigt overfor kunderne. Certificeringen kom officielt i hus i december 2023, inden vi gik på juleferie.  

Allan, CEO i mySupply afslutter: 

“Når alt dette er sagt, så er vi allermest stolte over, at vi scorer så højt på kundetilfredshed på NPS-skalaen. Det er vigtigt for os at være i øjenhøjde med vores kunder, og det forklarer baggrunden for alle de nye tiltag og forandringer vi har foretaget i 2023.”

Seneste nyt

Løsninger
tors 13. juni 2024 | Løsninger

Ny digital løsning til fakturabehandling

En ny digital løsning automatiserer fakturabehandlingen mellem regioner og privathospitaler i Danmark. I alle danske

Lovgivning
man 03. juni 2024 | Lovgivning

Opdatering om OIOUBL 3

I denne artikel har vi samlet alt, hvad vi på nuværende tidspunkt ved om den

Hvad er
ons 22. maj 2024 | Hvad er...

Peppol Logistics

Peppol står nu i spidsen for at revolutionere logistikbranchen ved at introducere deres nye domæne,

Landeprofiler
ons 08. maj 2024 | Landeprofiler

E-fakturering i Polen

Opdatering d. 8. maj 2024 Kort forinden den oprindelige deadline (juli 2024) for obligatorisk e-fakturering

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer