Varsling af OIOUBL Schematron 1.14 tilbagekaldes

13. januar 2023

Varsling af OIOUBL Schematron 1.14 tilbagekaldes

Erhvervsstyrelsen har trukket den tekniske implementering for OIOUBL Schematronen 1.14 tilbage.

Vi har tidligere meldt ud, at datoen for OIOUBL Schematron 1.14 var annonceret. Nu har Erhvervsstyrelsen trukket denne varsling tilbage, således OIOUBL Schematron 1.14 ikke bliver aktuel. Begrundelsen for tilbagetrækningen er, deadlinen for OIOUBL Schematron 1.3.1 er blevet udskudt et par gang og den seneste dato er 6. februar 2023. Derfor vurderes det, at de to schematroner vil komme for tæt på hinanden.

Den oprindelig plan for OIOUBL Schematron 1.14 var en minor version, hvor de væsentlige fejlrettelser vil være inkluderet, men disse fejlrettelser vil være at finde i OIOUBL Schematron 1.13.1, der har teknisk implementering d. 6 februar 2023. Læs mere om denne version.

Spørgsmål?

Ved spørgsmål kan de rettes til vores support på e-mail support@mysupply.dk eller tlf. +45 9696 1070.

Kontakt os

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.