Spring til indhold

mySupply vinder udbud hos Region Syddanmark

mySupply vinder udbud hos Region Syddanmark

mySupply vinder stort udbud hos Region Syddanmarks tværgående indkøbsafdeling, der ønsker et Product Master Data Management system. mySupply, der er Oracle-partner, skal levere systemet, som giver regionen bedre mulighed for at administrere produktdata.

mySupply ApS, førende IT-leverandør af avancerede løsninger inden for elektronisk dokumenthåndtering, er stolte over at kunne annoncere, at virksomheden har vundet et offentligt udbud hos Region Syddanmark. mySupply skal levere en Product Master Data Management (PMDM), der skal give regionen et fælles system til opbevaring og deling af produktdata på tværs af systemer og sygehuse. PMDM-systemet skal samtidig styrke regionens indsats med at reducere manuelle arbejdsgange og øge antallet af indkøb gennem automatisk e-handel.

Region Syddanmark har gennemført en grundig udbudsproces, og har valgt mySupply som deres foretrukne partner til at imødekomme deres behov. Regionen anvender allerede i dag mySupplys løsninger til elektronisk dokumenthåndtering og -udveksling, og den seneste udbudsvindende aftale viser tilliden til mySupplys ekspertise og evne til at levere kvalitetsbevidste løsninger. Regionens nye PMDM-system vil muliggøre en bedre styring af produktinformation, hvilket vil gøre indkøbsprocesser mere effektive og præcise i hele regionen, Samtidig styrkes forsyningssikkerheden af kritiske varer, hvilket skal bidrage til en forbedret service overfor regionens borgere.

”Vi er meget begejstrede for at have vundet udbuddet hos Region Syddanmark,” udtaler Allan Freiheit, CEO hos mySupply. ”Vores løsning vil muliggøre regionens ønske om at administrere og vedligeholde deres produktinformation, hvilket vil øge effektiviteten og sikre korrekte og opdaterede data på tværs af hele organisationen. Vi ser frem til et tæt samarbejde med Region Syddanmark og bidrage til deres fortsatte succes.”

Seneste nyt

Hvad er
ons 22. maj 2024 | Hvad er...

Peppol Logistic

Peppol står nu i spidsen for at revolutionere logistikbranchen ved at introducere deres nye domæne,

Landeprofiler
ons 08. maj 2024 | Landeprofiler

E-fakturering i Polen

Opdatering d. 8. maj 2024 Kort forinden den oprindelige deadline (juli 2024) for obligatorisk e-fakturering

Lovgivning
ons 17. april 2024 | Lovgivning

Nordisk ViDA pilot fase 2

Vi er stolte over at være blevet udvalgt til at deltage i den næste fase

Landeprofiler
tors 04. april 2024 | Landeprofiler

E-fakturering i Tyskland

Opnå compliance i Tyskland med mySupply kort fortalt Tyskland er kommet sent i gang med

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer