Spring til indhold

mySupply vinder udbud hos Region Syddanmark

mySupply vinder udbud hos Region Syddanmark

mySupply vinder stort udbud hos Region Syddanmarks tværgående indkøbsafdeling, der ønsker et Product Master Data Management system. mySupply, der er Oracle-partner, skal levere systemet, som giver regionen bedre mulighed for at administrere produktdata.

mySupply ApS, førende IT-leverandør af avancerede løsninger inden for elektronisk dokumenthåndtering, er stolte over at kunne annoncere, at virksomheden har vundet et offentligt udbud hos Region Syddanmark. mySupply skal levere en Product Master Data Management (PMDM), der skal give regionen et fælles system til opbevaring og deling af produktdata på tværs af systemer og sygehuse. PMDM-systemet skal samtidig styrke regionens indsats med at reducere manuelle arbejdsgange og øge antallet af indkøb gennem automatisk e-handel.

Region Syddanmark har gennemført en grundig udbudsproces, og har valgt mySupply som deres foretrukne partner til at imødekomme deres behov. Regionen anvender allerede i dag mySupplys løsninger til elektronisk dokumenthåndtering og -udveksling, og den seneste udbudsvindende aftale viser tilliden til mySupplys ekspertise og evne til at levere kvalitetsbevidste løsninger. Regionens nye PMDM-system vil muliggøre en bedre styring af produktinformation, hvilket vil gøre indkøbsprocesser mere effektive og præcise i hele regionen, Samtidig styrkes forsyningssikkerheden af kritiske varer, hvilket skal bidrage til en forbedret service overfor regionens borgere.

”Vi er meget begejstrede for at have vundet udbuddet hos Region Syddanmark,” udtaler Allan Freiheit, CEO hos mySupply. ”Vores løsning vil muliggøre regionens ønske om at administrere og vedligeholde deres produktinformation, hvilket vil øge effektiviteten og sikre korrekte og opdaterede data på tværs af hele organisationen. Vi ser frem til et tæt samarbejde med Region Syddanmark og bidrage til deres fortsatte succes.”

Seneste nyt

Om mySupply
tirs 21. november 2023 | Om mySupply

mySupplys succesfulde deltagelse i ViDA pilotprojekt med Nordic Smart Government

mySupply har færdiggjort første del af ViDA pilotprojekt i samarbejdet Nordic Smart Government. Det har

Hvad er
tors 09. november 2023 | Hvad er...

Bogføringsloven – hvad ved vi? Og hvordan skal I forholde jer?

Den ny bogføringslov trådte i kraft 1. juli 2022, og betyder store ændringer til IT-systemer

Om mySupply
man 06. november 2023 | Om mySupply

mySupply flytter i nye lokaler

mySupply har nået en stor milepæl. Vi har skiftet lokation. mySupplys store vækst på medarbejderstablen

Lovgivning
ons 01. november 2023 | Lovgivning

mySupply er klar til eDelivery

mySupply er klar til at understøtte eDelivery, og de første kunders elektroniske forretningsdokumenter er sendt

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer