Spring til indhold
Om mySupply

mySupply og Økonomistyrelsen baner vejen

mySupply og Økonomistyrelsen baner vejen

I sidste uge lykkes det mySupply og Økonomistyrelsen at tage et betydningsfuldt skridt for elektronisk dokumentudveksling i Danmark. Vi har succesfuldt sendt de første dokumenter mellem to parter ved hjælp af NemHandel eDelivery-infrastrukturen.

Som vi tidligere har skrevet, vil Erhvervsstyrelsen opgradere NemHandel til den fælleseuropæiske eDelivery-infrastruktur, som gør det nemmere for virksomheder at samhandle på tværs af landegrænser.

Denne bedrift er blevet modtaget med stor begejstring hos både mySupply og Økonomistyrelsen. Det er en vigtig milepæl, der understreger vores position som frontløber for test og validering af ny national infrastruktur. Det er ikke kun til gavn for vores egne kunder, men også for andre danske virksomheder, der benytter elektroniske fakturaer og andre forretningsmæssige dokumenter.

Elektronisk dokumentudveksling har længe været anerkendt som en effektiv måde at optimere forretningsprocesser på. Det sparer tid, reducerer papirforbrug og øger nøjagtigheden af dataudveksling. Med implementeringen af NemHandel eDelivery-infrastrukturen træder Danmark ind i en ny æra af digitalisering, der vil hjælpe virksomheder med at strømline deres operationer og forbedre deres konkurrenceevne på det internationale marked.

Vi er glade og stolte af vores samarbejde med Økonomistyrelsen. Vi ser frem til flere succeser i vores partnerskab.

Seneste nyt

Løsninger
tors 13. juni 2024 | Løsninger

Ny digital løsning til fakturabehandling

En ny digital løsning automatiserer fakturabehandlingen mellem regioner og privathospitaler i Danmark. I alle danske

Lovgivning
man 03. juni 2024 | Lovgivning

Opdatering om OIOUBL 3

I denne artikel har vi samlet alt, hvad vi på nuværende tidspunkt ved om den

Hvad er
ons 22. maj 2024 | Hvad er...

Peppol Logistics

Peppol står nu i spidsen for at revolutionere logistikbranchen ved at introducere deres nye domæne,

Landeprofiler
ons 08. maj 2024 | Landeprofiler

E-fakturering i Polen

Opdatering d. 8. maj 2024 Kort forinden den oprindelige deadline (juli 2024) for obligatorisk e-fakturering

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer