Spring til indhold
Om mySupply

mySupply og Økonomistyrelsen baner vejen

mySupply og Økonomistyrelsen baner vejen

I sidste uge lykkes det mySupply og Økonomistyrelsen at tage et betydningsfuldt skridt for elektronisk dokumentudveksling i Danmark. Vi har succesfuldt sendt de første dokumenter mellem to parter ved hjælp af NemHandel eDelivery-infrastrukturen.

Som vi tidligere har skrevet, vil Erhvervsstyrelsen opgradere NemHandel til den fælleseuropæiske eDelivery-infrastruktur, som gør det nemmere for virksomheder at samhandle på tværs af landegrænser.

Denne bedrift er blevet modtaget med stor begejstring hos både mySupply og Økonomistyrelsen. Det er en vigtig milepæl, der understreger vores position som frontløber for test og validering af ny national infrastruktur. Det er ikke kun til gavn for vores egne kunder, men også for andre danske virksomheder, der benytter elektroniske fakturaer og andre forretningsmæssige dokumenter.

Elektronisk dokumentudveksling har længe været anerkendt som en effektiv måde at optimere forretningsprocesser på. Det sparer tid, reducerer papirforbrug og øger nøjagtigheden af dataudveksling. Med implementeringen af NemHandel eDelivery-infrastrukturen træder Danmark ind i en ny æra af digitalisering, der vil hjælpe virksomheder med at strømline deres operationer og forbedre deres konkurrenceevne på det internationale marked.

Vi er glade og stolte af vores samarbejde med Økonomistyrelsen. Vi ser frem til flere succeser i vores partnerskab.

Seneste nyt

Lovgivning
ons 17. april 2024 | Lovgivning

Nordisk ViDA pilot fase 2

Vi er stolte over at være blevet udvalgt til at deltage i den næste fase

Om mySupply
tirs 12. marts 2024 | Om mySupply

mySupply åbner satellitkontor i Vejle

1. marts 2024 åbnede vores nye kontor i Vejle. Den nye lokation muliggør, at vi

Om mySupply
man 04. marts 2024 | Om mySupply

mySupply er godkendt som SKI leverandør

Vi er blevet optaget i SKI’s dynamiske indkøbssystem på rammeaftalen 02.06 Standardsoftware. SKI er Staten

Lovgivning
ons 21. februar 2024 | Lovgivning

Opdatering om OIOUBL 3

I denne artikel har vi samlet alt, hvad vi på nuværende tidspunkt ved om den

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer