Spring til indhold

Peppol-netværket

Få adgang til Peppol-netværket med mySupply, der er certificeret Peppol Access Point. Kommunikere og udveksle dokumenter med leverandører, kunder og forretningspartnere.

Sikker og effektiv adgang

Få nemt, sikkert og hurtigt adgang til Peppol-netværket. mySupply er certificeret Access Point, så både private og offentlige organisationer trygt kan tilkoble netværket med os som udbyder. mySupply har stor ekspertise inden for overholdelse af lovgivning på tværs af landegrænserne.

Både private og offentlige organisationer vil opleve mange fordele ved at kommunikere med deres kunder og leverandører gennem det sikre netværk. Vi sørger altid for at overholde gældende lovgivning i de enkelte lande, og samtidig sørger vi for at konvertere dokumenter til de rette formater. På den måde kan alle organisationer standardisere deres dokumentudveksling med kunder og leverandører.

Med os får du en erfaren Peppol Access Point-udbyder, der garanterer, at jeres elektroniske forretningsdokumenter overholder alle standarder, således jeres forretninger kan forløber uden problemer.

FUNKTIONER

KONTAKT VORES SPECIALISTER FOR AT HØRE MERE OM LOKALE COMPLIACEKRAV

Simplificering af globale forretningsudfordringer

Vi arbejder for at simplificere komplekse udfordringer for organisationer over hele verden. Ved at samhandle gennem Peppol-netværket hjælper vi vores kunder med at udvide deres internationale tilstedeværelse og skabe mere effektive handelsforhold. Vi er her for at støtte organisationer i at opnå deres handelsmål og sikre, at de opretholder høje standarder i deres forretningsrelationer på tværs af grænserne.
Simplificering af globale forretningsudfordringer

Vælg en erfaren service provider

Global

Global

Med én platform kan I nå alle jeres forbindelser

Sikkerhed

Sikkerhed

Du får en sikker, hurtig og nem platform, som lever op til alle gældende krav

Kompatibel

Kompatibel

Sikrer, at jeres dokumenter lever op til alle gældende love og standarder

Ajour

Ajour

Vi holder styr på de seneste opdateringer og træffer de nødvendige handlinger

Ca. 2,3 mio
Registrerede modtagere
Februar '24
Antal dokumenter
+21
Lande
XX
Danske virksomheder

Nysgerrig på mere?

Udfyld felterne, så du snarest muligt kan komme i kontakt med vores professionelle medarbejdere