Forside Support Fjernsupport

Fjernsupport

Fjernsuport programmet AnyDesk gør det muligt for vores supportmedarbejdere at se dit skærmbillede og styre din mus. På den måde har de mulighed for at undersøge de mest almindelige fejl på meget kort tid.

1. Download AnyDesk

Klik på det ovenstående Windows-ikon for at hente AnyDesk til Windows.

Klik på det ovenstående Apple-ikon for at hente AnyDesk til macOS.

2. Udpak og kør filen

Afhængig af styresystem kan der forekomme andre meddelelser.

3. Oplys AnyDesk-adresse og klik Accepter

Du giver hermed supportmedarbejderen adgang til at se din skærm og styre din mus.

4. Klik Afslut efter endt session

Jeg vil gerne ringes op

Ja, tak. Jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.