Spring til indhold

Cloud Engineer

Cloud Engineer

Vi søger en kollega til vores i forvejen stærke hold af udviklere. Du kommer til at spille en afgørende rolle i at udvide og forny platformen til vores kerneprodukt, VAX 360.

Her får du muligheden for at blive en del af en virksomhed i vækst. mySupply holder til i Nørresundby, og er et IT-udviklingshus med ca. 30 medarbejdere. Vi har de senere år været i betydelig vækst på flere parametre, og for at understøtte den fortsatte positive vækst, søger vi en Cloud Engineer til vores udviklingsafdeling. 

Vores kundegruppe består af et bredt spektre af store og mellemstore virksomheder både indenfor den private og den offentlige sektor samt større udenlandske virksomheder. 

Udover at vi har over 20 års erfaring med at implementere indkøbs- og produkt masterdata-løsninger i SAP og Oracle, udvikler vi massivt på vores egen VAX 360 løsning, hvor vi har services til bl.a. elektronisk dokumenthåndtering, Digital Post og scanning af PDF-dokumenter. Og det er netop hér, at du kommer ind i billedet. 

Du vil blive en del af en udviklingsafdeling, der på nuværende tidspunkt består af 9 kompetente udviklere. Teamet er ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af vores kerneløsning, VAX 360 til elektronisk fakturering, der årligt håndterer 30 millioner dokumenter og 1/3 af alle dokumenter, der sendes igennem Nemhandel i Danmark.

Dine primære ansvarsområder

  • Ansvarlig for at skabe og vedligeholde vores nye cloud arkitektur
  • Tæt samarbejde med produkt teams for at sikre skalerbarhed, sikkerhed og pålidelighed af vores cloud infrastruktur
  • Platformsmigrering af vores .NET-baserede monolit til nye microservices

Din profil

I vores udviklingsafdeling er der gode muligheder for at være med til at forme din egen hverdag. Vi håber på et bredt ansøgerfelt, men nogle af de primære kvaliteter vi vil kigge på, er listet nedenfor.  

  • 5+ års relevant erfaring
  • Relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx datamatiker, softwareingeniør eller datalogi
  • Erfaring med IaC (fx Terraform) public cloud infrastruktur
  • Erfaring med CI/CD, Docker og Kubernetes
  • Erfaring med diverse CNCF projekter (fx Flux, Linkerd, Prometheus, etc.)
  • Brænder for at gøre vores kunder tilfredse og bidrage til deres succes 

Vi tilbyder

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring som del af lønpakken. Dertil har vi også på kontoret gode personalegoder såsom frokost- og frugtordning samt massageordning. Foruden en årlig sommerfest og julefrokost, afholder vi også løbende mindre firmaarrangementer.  

Behov for fleksibilitet ift. arbejdstider og hjemmearbejde imødekommes, dog med primært arbejdssted i vores nye, moderne kontorlokaler i Nørresundby.  

Ansøgning og CV

Der er tale om Cloud Engineer i udviklingsafdelingen med opstart hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende, og ansætter så snart vi har fundet den rigtige kandidat.  

Send din ansøgning og CV til job@mysupply.dk eller tryk på knappen nedenfor.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mark Haurum, mvh@mysupply.dk eller 9696 2149.

Om mySupply

mySupply er en af Danmarks førende IT-leverandører af løsninger til elektronisk dokumenthåndtering indenfor e-fakturering og andre bogføringsdokumenter. I 2022 blev vi opkøbt af Visma, og er derfor en del af et stort netværk af andre ledende IT-virksomheder indenfor services til bogholderi. Vi er en virksomhed i stor vækst med +30% vækstrate, og vi har en spændende kundeportefølje, som indeholder både offentlige instanser samt store og mellemstore private virksomheder. Vi består af et stort team af ca. 30 specialister og har kontorer på tre lokationer i Danmark.  

Vi er førende inden for udvikling af national og europæisk infrastruktur til elektronisk fakturering og e-handel, og vi bidrager ofte med vores ekspertviden i offentlige sammenhænge.  

Vi har et dynamisk, fleksibelt og moderne arbejdsmiljø, hvor vi værner om godt kollegaskab. Der er en uformel omgangstone, et godt og stærkt fællesskab, hvor vi sparrer med hinanden på kryds og tværs af afdelinger og fagområder.