Visma opkøber mySupply

12. januar 2022

Visma opkøber mySupply

Det glæder os at kunne meddele, at Visma opkøber mySupply. Men selvom vi er blevet opkøbt, fortsætter mySupply som selvstændig virksomhed, men med flere stærke kompetencer inden for udvikling af processer og digitale løsninger, som kan supplere mySupplys stærke fundament.

Vi ser frem til en spændende tid

Det har været vigtigt for os at finde en virksomhed, der var interesseret i at videreføre mySupply med de særlige kompetencer og gode kundeforhold, som vi har opbygget igennem de sidste 20 år indenfor elektronisk handel og integrationer. Men som også kunne se fordele i at videreføre vores VAX-løsninger og tilføre øget styrke for at imødekomme fremtidens behov indenfor vores forretningsområde til vores kunders bedste. Vi arbejder hver dag for at bibeholde vores gode og stærke samarbejde med vores kunder. Og derfor har det været essentielt for mySupply at finde en ny ejer, som vil videreudvikle mySupply i samme ånd, således vores kunder fortsat kan forvente samme høje kvalitet.

Vi har vurderet, at Visma netop opfylder disse krav og forventninger. Visma har efterhånden opbygget en stærk position på markedet for løsninger indenfor ERP-området med mange forskellige kompetencer. Lars Engbork, adm. direktør i Visma e-conomic, siger om opkøbet: “mySupply har opbygget en platform, der kan håndtere elektroniske dokumenter i en meget stor skala, som eksempelvis i dag gavner regioner og statslige institutioner.”.

Hvad betyder det for jer?

mySupply vil fortsætte som en selvstændig virksomhed, dog med endnu flere komptencer til at kunne hjælpe jer og udvikle kvalitetsbevidste integrationsløsninger til elektronisk fakturering. Vi kommer til at fortsætte som hidtil, og Flemming Beltoft vil i forbindelse med opkøbet planlægge sin udtræden af arbejdsmarkedet, men vil bistå med at finde den nye adm. direktør af mySupply.

Yderligere spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne fortælle mere om den spændende nyhed.

Læs pressemeddelelsen Kontakt os

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.