Vi er på førstepladsen over ESD/ESDH systemer!

8 oktober 2021

Computerworld TOP100

Hvert år bedømmer Computerworld Danmarks dygtigeste IT-virksomheder inden for seks hovedkategorier og 18 specialkategorier. Igen i år er vi på førstepladsen i kategorien ESD/ESDH systemer, og i kategorien Software indtager vi en 7. plads. Vi er enormt stolte og beæret over begge positioner.

På den samlet liste får vi en 17. plads. Sammenlignet med sidste år er det en stor fremgang, hvor vi lå på en 35. plads. Vi er glade over skulderklappet, som vi alle har arbejdet for det seneste år.

Den samlet liste kan læses i det nyeste magasin fra Computerworld.

 ESD/ESDH systemer

Velkommen efterår

Vi er nu gået ind i efteråret af 2021. Og sikke et år indtil videre!

Vi har desværre måtte sige farvel til nogle dygtige folk, der har søgt andre græsgange. Men det har også betydet, at vi har fået nye kollegaer. Med nye kollegaer kommer ny viden. Derfor kan vi fortsætte med at udvikle os i flok, da vores nye medarbejdere alle bidrager med den nyeste viden inden for hver deres område. På den måde kan vi fortsætte med at designe, udvikle og implementere kundetilpassede løsninger, så vi kan skabe størst mulig værdi hos vores kunder.

At vi har kunne rykke fra en 35. plads til en 17. plads, kan vi takke vores eksisterende og nye kunder for. Det har kun givet os mod på at blive ved med at udvikle de bedste kundetilpassede løsninger.

Vi står altid klar til at hjælpe jer med elektronisk dokumentudveksling via vores VAX 360 standardløsning, som kan kundetilpasses jeres behov. I kan læse mere om, hvordan vi hjalp COWI med en integrationsløsning til SAP Concur. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal finde en læsning til jer.

Kontakt os Læs mere om os

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.