Sponsorater

Vi bakker op

Hos mySupply støtter vi organisationer, der gør en forskel. Derfor sponsorerer vi hvert år en række velgørende organisationer, som på hver deres måde bidrager til en forbedret verden for os alle. Nedenfor kan du se vores sponsorater.

Røde Kors

De sidste mange år har vi været medlem af Røde Kors Erhvervsklub, så vi er med til at sikre, at Røde Kors altid er til stede ved verdens brændpunkter. Deres arbejde er med at gøre i forskel for mennesker i nød.

Røde Kors er både i Danmark, hvor de hver dag bringer håb for tusindvis af menenskers liv. De hjælper sociale i nød, og gør en kæmpe forskel for den enkeltes livssituation. Samtidig er Røde Kors også ude i verden, og er verdens største humanitære hjælpeorganisation. Røde Kors har en vigtig rolle, når krigen raser.

Vores bidrag kan betyde alverden for dem i nød. De udsendte nødhjælpere har mange roller såsom sygeplejesker, officerer, tømrere mm., men fælles for dem er, at de hjælper mennesker i nød.

Danske Hospitalsklovne

Siden 2013 har vi støttet Danske Hospitalsklovnes vigtige arbejde for indlagte børn i Danmark. Vi er meget stolte af vores tætte og langvarige relation.

Danske Hospitalsklovne hjælper med at styrke børnenes livsglæde og livsmod i deres sygedomsforløb. De giver en støttende hånd til børnene og deres familier, når livet gør ondt. Hospitalsklovene hjælper til, hvor der er behov – som hjælp til at gennemføre en undersøgelse, til at sætte ord på barnets smerte, som støtte til de pårørerne og til at skabe glæde.

Vores bidrag hjælper Danske Hospitalsklovne med at opfylde deres mål – at være der for alle indlagte børn. Udover besøg på hospitaler, arbejder klovene på flere af børne- og ungdomspsykiatiske afdelinger og bosteder med børn med svær autisme. I dag når Danske Hospitalsklovne kun at besøge halvdelen af alle indlagte børn, så derfor er vores bidrag vigtig.

Red Barnet

Vi støtter op om at hjælpe Red Barnets vigtige arbejde for udsatte børn og unge over hele verden. Red Barnet hjælper børn før, under og efter at katastrofer og konflikter ødelægger deres liv. Dette omfatter alt fra mad og vand til medicin. I Danmark arbejder Red Barnet med forebygning af mobning i skole og på institutioner, samt de har fokus på at bekæmpe vold og seksuelle overgreb mod børn.

Vi har stor respekt for Red Barnets vigtige arbejde, og mySupply ønsker at bakke op om at hjælpe børn i nød.

Parasport Danmark

Parasport Danmark er et specialforbund under Danmarks Idrætsforbund (DIF), der arbejder for at alle med et handicap eller særlig behov kan få lov til at dyrke sport. Det gør forbundet ved at initiere, støtte og kvalificere aktiviteter og tilbud i idrætsforeninger.

Udover at sikre, at de danske foreninger tilbyder sportsgrene til personer med handicap eller særlige behov, sender forbundet atleter afsted til de Paralympiske Lege. Næste gang afholdes det i Paris 2024.

Vi ønsker at bakke op om at handicappede og personer med særlige behov får en chance i sportsverden.

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.