SAP Ariba - Avatar

Overblik over besparelser med avatar-program

Er I interesseret i at finde ud af, hvor store besparelser I kan opnå ved at implementere SAP Ariba som jeres indkøbssystem? Så kontakt os og så arrangerer vi et uforpligtende møde. På mødet udarbejder vi en rapport baseret på jeres specifikke ressourcer og målsætninger. I ender derfor ud med en rapport der giver jer de specifikke grønne tal I kan forvente med integrationsløsningen.

Kom i kontakt med vores Ariba Konsulent, Flemming Middelhede: 9696 2139

Book et uforpligtende møde Læs mere om SAP Ariba

Fordele ved én samlet indkøbsløsning

Med denne cloud-baseret løsning får I samlet alle faserne af jeres indkøbsproces. I får ligeledes adgang til en omfangende leverandørliste. Dette betyder at I får adgang til leverandørernes tidligere tilbagemeldinger, og I kan derved finde den rette leverandør til hvad I søger. I kan gennem SAP Ariba udveksle bl.a. ordrer, ordrebekræftelser, forsendelsesadvis, fakturaer, remittering nota. Således kan I styre jeres udgifter fra source to pay.

Hvad kan I opnå?

Med avatar-programmet fra SAP er det muligt at beregne præcis hvilke og hvor mange ressourcer virksomheder kan spare ved at implementere SAP Ariba, som indkøbssystem. En integrationsløsning som Ariba giver jeres virksomhed muligheden for at samle hele jeres indkøbsproces, således at der altid er overblik over alt fra produktsøgning til betaling.

Læs mere om SAP Ariba

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

    mySupply

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

    Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.