Røde Kors Erhvervsklub 2022

25. april 2022

Røde Kors Erhvervsklub 2022

Vi støtter Røde Kors vigtige arbejde.

Igen i år er vi medlem af Røde Kors Erhvervsklub 2022, så vi er med til at sikre, at Røde Kors altid er til stede ved verdens brændpunkter. Deres arbejde er med at gøre i forskel for mennesker i nød.

Hos mySupply bakker vi op om organisationer, der gør en forskel, og det gør Røde Kors. Røde Kors er en neutral organisation, der er uafhængig af politik, skeler ikke til nationalitet, etnicitet eller religioner – de taler de sårbares sag – og det vil vi bakke op om.

Røde Kors er både i Danmark, hvor de hver dag bringer håb for tusindvis af menenskers liv. De hjælper sociale i nød, og gør en kæmpe forskel for den enkeltes livssituation. Samtidig er Røde Kors også ude i verden, og er verdens største humanitære hjælpeorganisation. Røde Kors har en vigtig rolle, når krigen raser.

Vores bidrag kan betyde alverden for dem i nød. De udsendte nødhjælpere har mange roller såsom sygeplejesker, officerer, tømrere mm., men fælles for dem er, at de hjælper mennesker i nød.

Læs mere om Røde Kors' arbejde

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.