VikingGenetics

VikingGenetics er blandt verdens største og førende landmandsejede kvægavlsforeninger og investerer årligt et stort beløb i forskning og udvikling. De benytter den nyeste teknologi, f.eks. genomisk selektion og kønssortering af sæd. De har et effektivt avlsprogram og afkomsundersøger hvert år 450 tyre af malkeracerne VikingHolstein, VikingRed og VikingJersey. Desuden tilbyder de sæd af individafprøvede kødkvægtyre af 16 racer. VikingGenetics er ejet af VikingDanmark, FABA i Finland og Växa i Sverige, hvilket betyder, at der er ca. 30.000 kvægbrugere som medlemmer.

VikingGenetics’ udfordring

Vores kunde havde indført et nyt workflowsystem for modtagelse og behandling af elektronisk faktura fra danske leverandører. Der var ønske om en tilsvarende løsning for det finske selskab, men der var problemer med modtagelse og behandling af det finske Finvoice fakturaformat.

Løsningen

Vores kunde valgte at benytte VAX 360 for løsning af opgaven. Der blev udviklet en konvertering fra det finske Finvoice fakturaformat til det danske OIOUBL-format, som workflowsystemet bedre kunne håndtere. De elektroniske fakturaer fra finske leverandører bliver modtaget centralt hos det finske selskab, hvorefter de bliver overført til VAX 360. VAX 360 foretager konvertering af fakturaerne fra Finvoice-formatet til det danske OIOUBL-format, som efterfølgende bliver indlæst i workflowsystemet.

Kundeudsagn

Vi havde store udfordringer med håndtering af det finske Finvoice-format. Ved hjælp af mySupply og deres VAX 360 blev der etableret en konverteringsløsning, så fakturaerne kunne behandles i vores workflowsystem på samme måde som de danske. mySupply har været en stor hjælp for os, og der blev taget ansvar for løsning af opgaven, så vi følte vi var i trygge hænder. Vi er ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige valg.

Martin Søndergaard - VikingGenetics

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.