Dagrofa FoodService

Dagrofa FoodService er en ledende leverandør til foodservice-sektoren i Danmark. Med deres unikke formatportefølje, er de i stand til at servicere alle typer af foodservicekunder i Danmark med unikke fødevareløsninger, med særligt fokus på ferskvarer og høj service. Dagrofa Foodservice tilbyder samtidig deres medarbejdere en fantastisk arbejdsplads, og deres leverandører og øvrige samarbejdspartnere en stærk partner.

De har specialistselskaber indenfor kød, ost samt frugt og grønt, og tilbyder markedets bredeste og stærkeste sortimenter indenfor disse kategorier. De har en dyb indsigt i kundernes behov, og er i et tæt samarbejde med leverandører i såvel ind- som udland.

Udfordring

Dagrofa FoodService stod overfor at skulle etableres som en selvstændig fungerende koncern i Dagrofa-koncernen. Det betød bl.a., at eksisterende IT-løsninger, herunder afsendelse og modtagelse af elektroniske ordrer og fakturaer, skulle tilpasses de nye forhold.

Dagrofa FoodService anvender såvel EDIFACT som OIOUBL og benytter flere operatører og løsninger på området. Der benyttes samtidig forskellige ERP-løsninger i de enkelte selskaber i koncernen. De ønskede at optimere og effektivisere udvekslingen af de mange forskellige formater via flere operatører samt standardisere interfaces til de forskellige ERP-systemer.

Da det er vigtigt, at ordre og faktura bliver afleveret til tiden til visse leverandører og kunder, var der behov for at have et tidstro overblik over behandling og aflevering af dokumenterne.

Dagrofa Foodservice valgte at indlede et samarbejde med mySupply om løsning af opgaven.

Løsning

Der blev etableret en fælles løsning baseret på mySupplys VAX Integrator-platform. Løsningen blev konfigureret til at håndtere såvel EDIFACT som OIOUBL-dokumenter.

For at standardisere interfaces til de forskellige ERP-systemer, blev der udviklet et ordre- og fakturaformat baseret på den kommende CEN-standard, der anvendes i den internationale Peppol-platform. Dette format implementeres i de respektive ERP-systemer. I VAX Integrator konverteres dette format til henholdsvis OIOUBL eller EDIFACT afhængig af, hvad den enkelte modtager ønsker. Kan modtager ikke modtage elektroniske dokumenter, konverteres dokumentet til pdf og sendes via e-mail.

ERP-systemerne er samtidig koblet til dokumentarkivet i VAX Integrator, således at samtlige afsendte og modtagne dokumenter arkiveres heri.

Der er endvidere udviklet en monitor, der løbende monitorerer ind- og udadgående dokumenter, så der løbende findes en oversigt over status på modtagne og afsendte dokumenter.

Kundeudsagn

mySupply har med deres store ekspertise indenfor både EDIFACT og OIOUBL været en god samarbejdspartner. De har givet gode råd og vejledning om mulige løsninger og har været i stand til at levere disse til vores fulde tilfredshed.

mySupply har endvidere været til stor hjælp i vores drøftelser med kunder og leverandører om overgangen til det nye setup.

Vi har nu fået strømlinet vores forretningsprocesser og etableret en sammenhængende platform, som vi kan optimere og videreudvikle på tværs af de forskellige koncernselskaber og ERP-systemer.

Dagrofa FoodService har i mange år benyttet VAX-platformen til udveksling af elektroniske dokumenter. Alle vores virksomheder er tilknyttet servicen, ligesom en lang række af vores kunder og leverandører benytter sig af NemHandel. Vi har et godt overblik over vores udeståender, da vi hurtigt kan se, om vores samarbejdspartnere har modtaget og betalt fakturaerne.

René Hornslev - Dagrofa FoodService

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.