E. Trasborg

E. Trasborg A/S er en familiedrevet virksomhed, som har mere end 30 års erfaring i kørepladeudlejning. De disponerer i dag over ca. 200.000 køreplader, 40 lastbiler og har omkring 70 ansatte fordelt på fire afdelinger. Virksomheden er den største af sin art i Nordeuropa og udlejer køreplader til alt lige fra den private selvbygger til store anlægsopgaver.

Løsning

E.Trasborg bruger mySupply og løsningen VAX 360 med tilhørende VAX Transfer til at udveksle fakturaer og kreditnotaer til deres kunder.

Vi har etableret en løsning baseret på et afsendermodul, hvor fakturaer og kreditnotaer overføres via VAX Transfer. Ved modtagelse af dokumenterne i VAX 360 tjekkes de i NemHandelsRegistret for at sikre, at modtagerne kan modtage disse. Hvis det er tilfældet, konverteres dokumenterne fra formatet OIOXML til OIOUBL og sendes via NemHandel til modtagerne.

E. Trasborg har nogle kunder, som ikke kan modtage fakturaer og kreditnotaer elektronisk. Disse dokumenter konverteres til formatet PDF, hvor E. Trasborg selv har designet layoutet. Dokumenterne sendes efterfølgende til printoperatøren NetShare, som printer og poster dokumenter med PostNord.

Kundeudsagn fra E. Trasborg

… skiftet fra NETS til jer gik forholdsvis smertefrit, så heller ikke der, var der de store udfordringer. Er der nogle problemer nu, har jeg en fin kontakt med jer, og vi plejer i fællesskab at finde ud af tingene.

Pia Roos Larsen, Bogholderi

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.