COWI

Med 90 års erfaring er COWI en førende rådgivningsvirksomhed, der med eksperter indenfor ingeniørkunst, miljø og samfundsøkonomi skaber 360° løsninger for deres kunder.

Løsningen

Som et led i at udskifte faktureringsgodkendelsessystem til SAP Concur havde COWI brug for en samarbejdspartner, der kunne løfte opgaven, da der skulle bygges nye interfaces. Med en anbefaling fra SAP Concur blev samarbejdet med mySupply indledt.

Vi har udviklet en integration til SAP Concur, hvor vi effektiviserer samlingen og administrationen af rejser, udgifter og fakturaer i SAP Concur. Denne integration konverterer alle former for elektroniske dokumentformater, som OIOUBL, EHF, Sve-Faktura, Peppol-BIS og EDIFACT, og automatiserer determiningen af medarbejdere, der skal godkende fakturaerne.

Kundeudsagn fra COWI

... fra starten af var vi godt på bølgelængde med, hvad problemstillingen var, og hvad der skulle til for, at den kunne løses. Og så er det gået derfra. Der har ikke været nogle sten i samarbejdet, men der har været masser af sten undervejs, som har skulle løses, men det er blevet håndteret professionelt og godt, og vi har fået både god rådgivning og nogle gode løsninger ind over.

Jesper Søborg, Head of Section

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

    mySupply

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

    Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.