COWI

Med 90 års erfaring er COWI en førende rådgivningsvirksomhed, der med eksperter indenfor ingeniørkunst, miljø og samfundsøkonomi skaber 360° løsninger for deres kunder.

COWI ledte efter en professionel partner

COWI stod over for at udskifte deres faktureringsgodkendelsessystem til SAP Concur, og derfor havde de brug for en samarbejdspartner, der kunne løfte opgaven. Denne samarbejdspartner skulle bygge nye interfaces til deres kommende godkendelsessystem.

COWI havde allerede SAP Concur, men manglede en partner, der kunne designe interfaces, som passede til COWIs behov og ønsker. Med en anbefaling fra SAP Concur blev samarbejdet med mySupply indledt.

Forenkle jeres udgift-, rejse- og fakturahåndtering

Med mySupplys VAX 360 kan alle elektroniske fakturaer integreres til SAP Concur nemt og sikkert. Her er et brugervenligt overblik over modtagne elektroniske fakturaer, der direkte oprettes i systemet og gives til den ansvarlige medarbejder.

Samarbejdet med COWI resulterede i, at mySupply udviklede integrationen til SAP Concur med en effektivisering af samlingen og administrationen af rejser, udgifter og fakturaer i SAP Concur. Denne integration konverterer alle former for elektroniske dokumentformater, som OIOUBL, EHF, Sve-Faktura, Peppol-BIS og EDIFACT, og automatiserer determiningen af medarbejdere, der skal godkende fakturaerne.

Kundeudsagn fra COWI

... fra starten af var vi godt på bølgelængde med, hvad problemstillingen var, og hvad der skulle til for, at den kunne løses. Og så er det gået derfra. Der har ikke været nogle sten i samarbejdet, men der har været masser af sten undervejs, som har skulle løses, men det er blevet håndteret professionelt og godt, og vi har fået både god rådgivning og nogle gode løsninger ind over.

Jesper Søborg, Head of Section

Integration til SAP Concur

 • Elektroniske fakturaer modtages, konverteres og oprettes automatisk
 • Integration til NemHandel og Peppol infrastrukturen eller VANS-operatører for modtagelse af elektroniske fakturaer
 • Konvertering af alle former for elektroniske dokumentformater, som OIOUBL, EHF, Sve-Faktura, Peppol-BIS, EDIFACT, mv.
 • Automatisk oprettelse af bilag fra faktura
 • Automatisk determinering af leverandør i SAP Concur
 • Automatisk determininger af medarbejdere, der skal godkende fakturaer
 • Direkte integration med VAX 360 for udveksling af dokumenter
Undersøg SAP Concur nærmere Kontakt os

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.