Amgros

Amgros er ejet af de fem danske regioner. Virksomhedens primære opgave er at sikre, at de offentlige sygehuse i Danmark altid har de fornødne lægemidler til rådighed – og altid indkøbt til en god pris. Virksomheden er ledende i Danmark inden for udbud og indkøb af lægemidler og høreapparater til det offentlige sundhedssystem. Foruden udbud og indkøb udvikler Amgros bl.a. komplekse it-systemer, der rationaliserer og forenkler alle dele af processen – både i forhold til kommunikation og samarbejde samt håndtering af indkøb, lager og distribution af lægemidler.

Løsning

Løsningen til vores kunde er en ny generation af procesoptimering og omfatter en restriktiv validering, som tager højde for de forretningsmæssige krav, som regionerne har stillet til høreklinikkerne. Den afsendende høreklinik skal overholde de skærpede krav til fakturaindhold. Såfremt dette ikke er tilfældet, og den restriktive validering fejler, dannes der en applikationskvittering, der beskriver fejlårsagen. Denne applikationskvittering sendes automatisk til den afsendende høreklinik. Hvis der ikke er angivet en afsender-e-mail i det oprindelige dokument, påbegyndes en undersøgelse i og af dokumentet for at finde email og/eller afsender-ID. Hvis ingen af ovenstående muligheder er tilgængelige, vil applikationskvitteringen automatisk blive sendt til Amgros. De afviste dokumenter vil være synlige i VAX Integrator brugergrænsefladen, så det er muligt at se årsagen til afvisningen.

Kundeudsagn fra Amgros

Kvalitetssikringen af de elektroniske dokumenter er helt i top med VAX Integrator Dokumentfirewall. Med vores firmaspecifikke validering har vi sikkerhed for, at fakturaen indeholder de informationer, der er stillet i vores egne forretningsregler. Vi får således stoppet invalide dokumenter, inden de når ind i systemet, og idet der sendes en automatisk returmeddelelse til høreklinikken, flyttes fejlhåndteringen tilbage til den pågældende klinik. Vi har opnået kontrol over de fakturaer, der modtages.

Anette Dyhrberg, Direktør, Økonomi og ledelsessupport - Amgros

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.