Air Liquide

Air Liquide er en multinational virksomhed, der er verdensførende inden for gasser, teknologi og services til industrien og sundhedssektoren. Virksomheden udveksler elektroniske fakturaer i Danmark, Finland, Norge og Sverige og udnytter den øgede optimering og de mange gevinster, der er ved elektronisk fakturering. Virksomheden har kunder over hele verden, og det er meget vigtigt for dem at være i stand til at udveksle elektroniske forretningsdokumenter til kunderne. Kunderne spænder fra små til mellemstore internationale driftsselskaber og offentlige organisationer.

Effektiv løsning til e-fakturering samt distribution via print og mail

Air Liquide ønsker at være omkostningseffektive i både salgs- og indkøbsprocesser. Virksomheden bruger mySupply og VAX 360 til at dække alle konverteringer af dokumenter og integration til NemHandel- og Peppol-infrastrukturen samt flere VANS-operatører. Enkelte kunder, der ikke er i stand til at modtage et elektronisk dokument, modtager fakturaerne som PDF via e-mail. Fakturaer, som ikke kan sendes elektronisk eller som PDF, distribueres til kunder ved en printoperatør som almindelig post.

Løsningen anvendes til udgående dokument (fakturaer og kreditnotaer) for kunderne i de nordiske lande (Danmark, Finland, Norge og Sverige). Elektroniske fakturaer er leveret i henhold til de nationale regler (OIOUBL i Danmark, EHF i Norge, Svefaktura i Sverige, TEAPPSXML til Finland og Peppol BIS til cross border fakturering). PDF-fakturaer er udarbejdet i kundens eget sprog og distribueret via e-mail. Print-fakturaer er udarbejdet i nationale sprog og distribueres med almindelig post.

mySupply modtager tre forskellige interne dokumenter (SAP IDOC) for hver faktura, der skal sendes. mySupply modtager fakturaen, en vedhæftet fil og et teknisk dokument for hver faktura. mySupply har udarbejdet en løsning, hvori informationen fra de tre forskellige dokumenter kombineres og omdannes til det rigtige format til kunden.

For OIOUBL, EHF og Peppol BIS indlejres dokumentet som vedhæftet fil. Afhængig af kundens land oversætter mySupply dokumentet til lokalsprog.

Air Liquides udbytte og udvikling

Air Liquide har allerede sparet en masse tid og penge. Virksomheden arbejder på at udvide løsningen til også at omfatte indadgående fakturaer fra NemHandel og Peppol fra leverandører i de nordiske lande. Air Liquide arbejder med kundens bedste interesse i tankerne, og har altid for øje at vælge fleksible løsninger til at hjælpe kunderne.

Læs mere om Air Liquide Læs mere om VAX 360 her

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.