Peppol Schematron release

Peppol Schematron Release

D. 26. april 2022

Peppol Schematron release

D. 2 maj 2022 frigives de nye Peppol Schematron opdateringer, og de vil være gældende fra d. 30 maj 2022. Det betyder, at I fra d. 30 maj 2022 skal overholde det nye schematron regelsæt. For en oversigt over hvilke Peppol dokumenter, der bliver berørte, se her.

Større ændringer

De fleste af Peppol Schematron opdateringerne er i relation til ICD/EAS koder, som benyttes til identificere afsenders og modtagers ID’er. Derfor er der oprettet nye koder for ”OVT” og ”NET Service ID”. Koden ”0194” for ”KOIOS Open Technical Dictionary” er slettet, og der er udarbejdet valideringer for andre ex. det svenske og islandske.

Peppol Schematron opdateringerne indeholder en ny dokumenttype ”388” for ”TAX Invoices”.

Samtidig er der lavet enkelte rettelser til eksisterende regler.

Spørgsmål?

Hos mySupply sørger vi for at opdatere den nye Schematron og standard konverteringer for jer, der anvender vores VAX 360-løsning. Det betyder, at I ikke skal gøre noget. Schematron opdateringen vil for jer, der anvender vores VAX 360-løsning, træde i kraft med den næste VAX-release

Vi står naturligvis til rådighed, hvis I har yderligere spørgsmål. Kontakt os.

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.