Nyt Oracle samarbejde

15 september 2021

Oracle samarbejde

Vidste du, at som led i et mere digitaliseret Danmark, skal alle offentlige myndigheder på sigt kunne foretage indkøb gennem e-kataloger og e-ordrer. Til en begyndelse blev det besluttet, at lovkravet skulle træde i kraft januar 2023, men nu er dette blevet udskudt på ubestemt tid, læs mere her. Lovkravet vil dog træde i kraft, men forhandlingerne om hvornår er stadig i gang.

I den forbindelse har vi indgået et samarbejde med Oracle om en standard løsning, som kan blive etableret på kun 8 uger til en fast pris. Løsningen er baseret på Oracle Product Master Data Management system (PMDM) og mySupply VAX 360 platform, og overholder alle krav i lovgivningen om, at offentlige organisationer og virksomheder skal kunne modtage elektroniske kataloger og afsende elektroniske ordrer via Peppol.

Er du nysgerrig, kan du læse mere her.

Yderligere information

Vi står naturligvis til rådighed, hvis I har spørgsmål om et oracle samarbejde.

Kontakt os enten på e-mail: support@mysupply.dk eller på tlf.: (+45) 9696 2140

Læs mere om e-katalog Kontakt os

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.