Nye Peppol BIS 3.0 Schematron opdateringer

30. april 2019

Nye Peppol BIS 3.0 Schematron opdateringer

Nye Peppol BIS 3.0 Schematron opdateringer

Hvis I udveksler dokumenter via Peppol, skal vi gøre jer opmærksomme på, at den 1. maj forventes de nye Peppol BIS 3.0 Schematron opdateringer frigivet, hvilket betyder, at det opdaterede Schematron regelsæt vil være gældende fra den 15. maj. Hvis I selv genererer Peppol BIS 3.0 dokumenter, skal I fra den 15. maj overholde det nye Schematron regelsæt. For oversigt over hvilke Peppol BIS 3.0 dokumenter, der bliver berørt, se her.

Hos mySupply sørger vi selvfølgelig for at opdater Schematroner og standard konverteringer for jer, der anvender vores VAX 360-løsning, uden at I skal gøre noget. Der hvor der er kundespecifikke tilpasninger ift. jeres VAX 360-løsning, kan der blive tale om ændringer. Vi undersøger nærmere, hvilke konsekvenser det kan have for jeres VAX 360-løsning, og efterfølgende kontakter jer.

Vi står naturligvis også til rådighed, hvis I har nogle yderligere spørgsmål.

Kontakt os enten på e-mail: support@mysupply.dk eller på tlf.: (+45) 9696 1070.

Kontakt os ved spørgsmål

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.