mySupply er Erhvervspartner for Dansk Flygtningehjælp 2019

25. januar 2019

mySupply er Erhvervspartner for Dansk Flygtningehjælp 2019

Dansk Flygtningehjælp hjælper flygtninge og internt fordrevne overalt i verden: de giver akut nødhjælp, kæmper for deres rettigheder og styrker deres fremtidsmuligheder. Organisationen er til stede i konfliktområderne, langs flugtruterne og dér, hvor flygtningene bosætter sig. De samarbejder med de lokale samfund om ansvarlige og bæredygtige løsninger. Dansk Flygtningehjælp arbejder for en vellykket integration og – når det er muligt – for, at flygtninge og fordrevne kan få opfyldt ønsket om at vende hjem.

Vi har stor respekt for Dansk Flygtningehjælps arbejde, og som virksomhed vil vi gerne gøre en forskel. Derfor har vi valgt at støtte Dansk Flygtningehjælps arbejde med at sikre flygtninge også får en fremtid.

Dansk Flygtningehjælp 2019 mySupply

Læs mere om Dansk Flygtningehjælp Kontakt os

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.