mySupply er en IT-komet 2021

mySupply er på en 12. plads over de hurtigst voksende IT-virksomheder i 2021

Computerworld har kåret mySupply som en af Danmarks hurtigst voksende IT-virsomheder i 2021. Hvert år kortlægger Computerworld branchens skarpeste virksomheder, og i år er mySupply placeret på en 12. plads.

 

IT-komet 2021

Hvert år kortlægger Computerworld de skarpeste danske IT-kometer, og i år er vi at finde på en 12. plads. Det er en stor anerkendelse af hele teamet bag mySupply, og det vi arbejder på hver dag. Vi går meget stolte ind i 2022. Vi er beærede over den tillid, som vores kunder altid viser os.

Computerworlds liste over IT-kometer viser de virksomheder, som har præsteret de mest positive driftsresultater de sidste fire år. Derfor viser udnævnelsen, at mySupply er en virksomhed med et solidt fundament.

2022 er så småt i gang, og det samme er vi. Vi ser frem til endnu et år, hvor vi kan levere løsninger til nye og nuværende kunder. Vi har allerede allerede mange projekter i kalenderen, så vi går et spændende tid i møde.

 

Tak til Computerworld for udnævelsen.

Se hele listen Kontakt os

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.