mySupply er en del af EESPA

25. februar 2020

mySupply er en del af EESPA-netværket

mySupply er blevet medlem af EESPA

EESPA står for European E-invoicing Service Providerrs Association og er et netværk for e-faktureringsudbydere. De repræsenterer branchen og deltager i den offentlige debat. Netværket har mere en 70 medlemmer, og vi er en af dem.

De europæiske institutioner og EU-medlemsstaterne har fastlagt, at elektronisk fakturering er en offentlig politisk prioritering baseret på den digitale dagsorden i Europa. E-fakturering er en nøglekomponent i mere effektive forretningsprocesser. EESPA fremmer elektronisk fakturering og alle fordelene, der kommer heraf.

EESPA skaber værdi
Medlemmer af EESPA skaber værdi for deres kunder, skateholders og andre interessanter. EESPA har opstillet en række fordele, som medlemmer bidrager til i et globalt øko-system:


1) Nedbringer handelsbarrierer
Ved at medlemmerne understøtter alle transaktionstyper, kan hele forsyningskæden af samhandel løsnes. Det betyder, at medlemmerne forbinder virksomheder gennem samhandel, og de gør det muligt for private og offentlige at handle let, sikkert og gennemsigtigt med hinanden.

Med en global rækkevidde muliggøres et handelssystem med færre tekniske barrierer. Det vil åbne op for forretningsmuligheder på tværs og fremskynder forretningsvækst.


2) Merværdi er i kundetilpassede processer
Værdien i e-fakturering ligger i den tilvækst, som tilbydes oven i transaktionen, da det forventes at selve transaktionen er fejlfri. Merværdien kan være retssikkerhed, automatisering, validering, datatransformation, forbrugssynlighed og finansiering. Medlemmer af EESPA kæmper for at skabe merværdi for deres kunder.

3) Reducerer omkostninger og øger effektiviteten
Gennem e-fakturering hjælper medlemmerne deres kunder med at reducere omkostninger, øge effektiviteten og forbedre datakvaliteten samt gennemsigtigheden. Der bliver skabt en større konkurrenceevne, som gavner både store og små virksomheder.

4) Støtter samfundets klimamål og sociale ansvar
Elektronisk fakturering leverer værdi til samfundet gennem eliminering af papir og blæk, reducering af transportsomkostninger, nedsættelse af manuelt arbejde og dermed frigørelse af ressourcer til mere produktivt arbejde.

mySupply er stolt af at være en del af EESPA-netværket, da økosystemet gradvist vil forbedre klimaet for alle virksomheder, offentlige instanser og samfundet.

Læs mere om EESPA Kontakt os

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.