mySupply er en del af AS4EDI-19

18. marts 2020

mySupply er en del af AS4EDI-19
mySupply er en del af AS4EDI-19
AS4EDI-19 er et europæisk projekt, hvor formålet er at fremme brugen af e-dokumentudveksling af DSI-Digital Service-infrastruktur mellem private og offentlige instanser ved at opgradere AS4-standarden. Vi er blevet godkendt til at være en del af projektet med fire andre virksomheder fra Danmark, Italien og Sverige. mySupply og de fire andre virksomheder er alle certificerede Peppol Access Point Provider.

 

Formålet med projektet
Formålet med projektet er at fremme de deltagende virksomheders eDelivery DSI (Digital Service Infrastructure) blandt private og offentlige instanser ved at integrere AS4-protokollen og udvikle de respektive SMP’er til brugen af, således kunder kan operere via Peppol netværket med den nye eDelivery AS4-profil.

Projektet er tværnationalt, ikke kun fordi de deltagende virksomheder er fra forskellige lande, men ligeledes på grund af kunderne, som er spredt ud over hele Europa. mySupply er stolte af at være en del af projektet, da vi gør det muligt for et stort antal europæiske instanser, som os og de resterede tilknyttede virksomheder leverer løsninger til, at udveksle elektroniske dokumenter i henhold til de tekniske specifikationer fra EU’s Core Service Platform. Dermed er vi med til at fremme brugen af elektronisk udveksling. Læs mere om projektet her.

 

EU AS4EDI-19
The contents of this publication are the sole responsibility of MySupply and do not necessarily reflect the opinion of the European Union.

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.