mySupply ansætter ny administrerende direktør

10. august 2022

Velkommen til ny administrerende direktør

Den erfarne IT-profil, Allan Overgaard Freiheit, tiltræder som direktør for mySupply ApS efter stifteren Flemming Beltoft, der fratræder arbejdsmarkedet.

Mandag d. 1 august 2022 tiltræder Allan Overgaard Freiheit stillingen som administrerende direktør for mySupply ApS i Aabybro. Tiltrædelsen kommer som et led i ejerskiftet, der begyndte tilbage i januar 2022, hvor mySupply ApS blev solgt til Visma Danmark Holding A/S.

Allan Overgaard Freiheit kommer fra en stilling som Senior Delivery Executive hos Fujitsu, hvor han havde ansvar for danske og grønlandske kunder. Forinden var Allan ansat hos KMD, hvor han havde en række forskellige stillinger, såsom Business Director og Director for Business Line Finance and Procurement. Allan træder derfor ind i stillingen med et bredt kendskab til det offentlige marked og diverse økonomisystemer.

mySupply står overfor et ejerskifte, da Flemming Beltoft, der stiftede virksomheden i 2000, har valgt at gå på pension. Derfor blev virksomheden tilbage i januar 2022 solgt til Visma Danmark Holding A/S, men fortsætter som selvstændig virksomhed dog med flere kompetencer inden for udvikling af processer og digitale løsninger. Og det er nogle af de parametre, som Allan Overgaard Freiheit vil sætte fokus på.

mySupply lægger stor vægt på at rådgive og udvikle kvalitetsbevidste integrationsløsninger til elektronisk fakturering, der løser kundernes udfordringer. mySupply har stor erfaren og ekspertise og har gennem alle årene været med i udviklingen af den elektronisk faktura såvel i Danmark som i EU. En stor del af mySupply succes skyldes Flemming Beltofts viden og evne til at skabe tætte relationer. Med Allan, er vi sikre på, at mySupply får en administrerende direktør, der kan bidrage med ny knowhow, der kan lede mySupply i en positiv fremadrettede vej.

 

Personlig skade - Lov

Flemming Beltoft vil planlægge sin udtræden af arbejdsmarkedet, men vil fortløbende bistå Allan med sin nye rolle som administrerende direktør.

Allan Overgaard Freiheit kan kontaktes på tlf. +45 20806500 eller aof@mysupply.dk

Læs hele pressemeddelelsen

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.