VAX Validator

Få afvist invalide fakturaer med en firewall. VAX Validator sikrer dine leverandørfakturaer, inden de kommer ind i dit fakturaflow og ERP-system.

Bremser mangelfulde fakturaer

Med mySupplys VAX Validator får I en løsning, der varetager jeres behov. Løsningen er en kvalitetskontrol, så din virksomhed opnår den højeste sikkerhed over modtagne fakturaer. Firewallen sørger for, at det kun er validerede fakturaer, som bliver afgivet til jeres ERP-system. En valideret faktura lever op til en række forudbestemte regler, som jeres virksomhed selv har opsat. Det giver jer en sikkerhed og sparer jer for tid samtidig med, at det giver leverandøren mulighed for at udbedre fejlen, så den overholder valideringsreglerne.

Med en e-faktureringsfirewall automatiseres mange af jeres manuelle faktureringsprocesser samtidig med, at jeres leverandører hjælpes til at fakturere jer korrekt. Firewallen stopper og retter ufuldstændige leverandørerfakturaer.

Kontakt os

Book en gratis sparringssession

Skal vi sammen afdække jeres muligheder?
Vil du have identificeret de områder i jeres forretning, hvor indsatsen omkring firewall kan gøre gavn for jer? Vores konsulenter har en bred viden, således I er sikret en partner med stor viden.

  Giver jer det rette styringsdata

  Slip for mangelfulde leverandørfakturaer med en firewall, der validerer alle fakturaer, inden afgivelse til jeres ERP-system. Således skal I kun forholde jer til validerede fakturaer, som giver jer det rette styringsdata til at træffe beslutninger ud fra.

  VAX Validator erstatter manuelle faktureringsprocesser såsom godkendelse af leverandører m.m. Det frigiver mandetimer, som jeres medarbejdere kan bruge på andre lønsomme arbejdsopgaver. Udover at spare jeres økonomiafdeling for manuelle processer, kan en firewall også spare medarbejderne for håndtering af svindelfakturaer såsom fakturadubletter, 0-fakturaer m.m. Det letter både ud fra et tidsmæssigt og økonomisk perspektiv.

  Slip for momsfejl

  Momsfejl er en stor faktureringssynder, der har markante konsekvenser for bundlinjen. Firewallen kan validere på baggrund af moms, så header og linjeniveau er afstemt. Det betyder, at I ikke vil modtage fakturaer med uoverensstemmelser i momsen i jeres ERP-system. Ved at implementere firewallen, får I kun fakturaer ind i jeres ERP-system, som det kan håndtere. Det betyder, at jeres medarbejdere slipper for mange manuelle faktureringsprocesser samtidig med, at I kan give jeres leverandører mulighed for at rette fejlende – både i deres ERP-system og i fakturaen.

  Firewallen er velegnet til alle

  VAX Validator er for alle virksomheder. Løsningen giver jer en lang række fordele:

  • Opnå en validering om fakturaen indeholder de rette oplysninger.
  • Automatisk afvisning af fakturaer, inden de frigives til egne systemer.
  • Opnå en automatisk kommunikation med leverandører vedrørende manglende oplysninger.
  • Spar tid på håndtering af fejlede fakturaer.
  • Dokumentation af ikke betalte fakturaer.
  Kontakt os

  Jeg vil gerne ringes op

  Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

   mySupply

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

   Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

    Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.