VAX Data Capture

Med VAX Data Capture kan du scanne PDF-fakturaer direkte ind i dit økonomisystem.

Din løsning til at scanne PDF-fakturaer

Indtaster du dagligt dine PDF-fakturaer manuelt, fordi dit økonomisystem ikke kan indlæse eller generere fakturaerne digitalt? Med en VAX Data Capture-løsning har du nu muligheden for at omdanne dine PDF-fakturaer til den ønskede elektroniske dokumentstandard, som du har brug for.

Processer i VAX Data Capture

mySupply VAX Data Capture

Først sendes PDF-fakturaen pr. mail eller uploades til en filmappe via en Secure FTP-forbindelse, enten af dig selv eller af din leverandør. Dernæst indlæser VAX Data Capture automatisk PDF-fakturaen, og overfører relevante fakturadata til en XML-fil, der opbevarer det oprindelige PDF-dokument som bilag.

Efterfølgende behandles XML-filen af vores VAX 360-løsning, hvor den konverteres til det ønskede format, f.eks. OIOUBL, Peppol BIS, Peppol Bis 3.0/EHF eller Peppol BIS 3.0/Svefaktura. Det er også her, at den konverterede fil valideres i forhold til gældende dokumentstandarder og forskrifter. Til sidst videresendes dokumentet fra VAX 360 til dit økonomisystem.

Læs mere om VAX 360

Undgå manuelle arbejdsprocesser og fejl

Med VAX Data Capture effektiviserer du dine arbejdsprocesser. Det betyder bl.a., at du sparer tid, penge og ressourcer, som du ellers ville have brugt på manuel indtastning af dine PDF-fakturer. Derudover mindsker du risikoen for menneskelige fejl og dobbeltarbejde i en ellers travl hverdag. VAX Data Capture behandler automatisk alle dine PDF-fakturaer et samlet sted, og giver dig dermed et bedre overblik over dit dokumentflow.

Se liste over de bedste EDH og ESDH-leverandører

Scan på linjeniveau og på forskellige sprog

VAX Data Capture kan scanne fakturalinjer og fakturaer på forskellige sprog samt oprette valide OIOUBL-dokumenter. Det betyder, at du kan scanne dine PDF-fakturaer fra dine udenlandske kunder eller leverandører og indlæse dem i dit økonomisystem på samme måde som de danske OIOUBL-fakturaer.

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

    mySupply

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

    Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.