VAX Data Capture

Med VAX Data Capture kan du scanne PDF-fakturaer direkte ind i dit økonomisystem.

Din løsning til at scanne PDF-fakturaer

Indtaster du dagligt dine fakturaer manuelt, fordi dit økonomisystem ikke kan indlæse eller generere fakturaerne digitalt? Med en VAX Data Capture-løsning har du nu muligheden for at omdanne dine fakturaer til den ønskede elektroniske dokumentstandard, som du har brug for.

Processer i løsningen

PDF-fakturaer optimerer din forretning

Det skal være nemt for alle mySupplys kunder at sende fakturaer i alle formater. Nogle økonomisystemer kan ikke indlæse eller genere fakturaer digitalt, men her kan løsningen VAX Data Capture benyttes. Løsningen kan omdanne PDF-fakturaer til den ønskede elektroniske dokumentstandard, og processen hertil er nem og ligetil. Først sendes PDF’en med fakturaen pr. mail eller uploades til en filmappe via en Secure FTP-forbindelse, enten af dig selv eller af din leverandør. Dernæst indlæser VAX Data Capture automatisk denne, og overfører relevante fakturadata til en XML-fil, der opbevarer det oprindelige PDF-dokument som bilag.

Efterfølgende behandles XML-filen af vores VAX 360-løsning, hvor den konverteres til det ønskede format, f.eks. OIOUBL, Peppol BIS, Peppol Bis 3.0/EHF eller Peppol BIS 3.0/Svefaktura. Det er også her, at den konverterede fil valideres i forhold til gældende dokumentstandarder og forskrifter. Til sidst videresendes dokumentet fra VAX 360 til dit økonomisystem.

Med en VAX Data Capture sparer du tid og penge, da du slipper du for at indtaste fakturaer manuelt, da løsningen indlæser PDF-fakturaerne automatisk.

Læs mere om VAX 360

Undgå manuelle arbejdsprocesser og fejl

Med løsningen effektiviserer du dine arbejdsprocesser. Det betyder bl.a., at du sparer tid, penge og ressourcer, som du ellers ville have brugt på manuel indtastning af dine fakturaer. Derudover mindsker du risikoen for menneskelige fejl og dobbeltarbejde i en ellers travl hverdag. Løsningen behandler automatisk alle dine PDF’er et samlet sted, og giver dig et bedre overblik over dit dokumentflow. På den måde kan du bruge din tid, penge og ressourcer på andre mere givende arbejdsopgaver.

Scan på linjeniveau og på forskellige sprog

Løsningen kan scanne fakturalinjer og fakturaer på forskellige sprog. Det gør, at du kan svanne PDF’er fra dine udenlandske kunder eller leverandører, og indlæse dem i dit økonomisytem. Dermed er der ingen forskel på danske og udenlandske fakturaer, da vi kan behandle dem alle.

Undervejs i scanningen af fakturaer, validerer løsningen OIOUBL-dokumenter. Det vil sige, at løsningen tjekker, om der er fejl eller mangler i PDF’en, og hvis det skulle ske, får I besked, således I kan rette disse. Løsningen validerer OIOUBL-fakturaer på alle sprog.

Få rådgivning af erfarne konsulenter

Vores konuslenter står klar til at hjælpe dig med at kortlægge dine behov. Sammen kan vi optimere din forretning. Kontakt os allerede i dag.

Kontakt

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

    mySupply

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

    Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.