VAX 360 Indtastingsblanket

Indtast dine fakturaer og kreditnotaer manuelt med VAX 360 Indtastingsblanket.

Send fakturaer og kreditnotaer uden et økonomisystem

Med et selvbetjent og fleksibelt dokumenthåndteringssystem kan du sende fakturaer og kreditnotaer sikkert, selvom du ikke har et økonomisystem, der kan oprette disse e-dokumenter. Du taster selv dine fakturaoplysninger ind i VAX 360 Indtastningsblanketten og sender dem som en e-faktura.

Indtastningsblanketten findes både i en dansk og engelsk version.

Dokumenthåndtering på den nemme måde

Med VAX 360 Indtastningsblanket får du tildelt et personligt brugernavn og password, som du kan logge ind med. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om NemID, medarbejdersignatur eller øvrig identifikation, når du skal legitimere dig på virksomhedens vegne. Desuden kan løsningen tilpasses på medarbejderniveau ved at oprette nye brugere og roller.

Hvis dine kunder består af både offentlige myndigheder og private virksomheder, kan du via indtastningsblanketten sende en faktura eller kreditnota direkte til dem.

Læs mere om fakturering til det offentlige

Vælg mellem flere forskellige modtagerlande

VAX 360 Indtastningsblanket giver dig mulighed for at sende fakturaer og kreditnotaer til dine kunder i forskellige lande. Ud over Norden, kan du også sende til f.eks. England, Spanien, Italien, Belgien, Østrig eller Tyskland. For at du kan sende en faktura eller kreditnota til en modtager i et andet land, skal modtageren være registreret i det internationale Peppol-register.

Med VAX 360 Indtastningsblanket kan der dannes følgende dokumentformater: OIOUBL for Danmark, Peppol BIS 3.0 for Norge og Sverige samt Peppol BIS for øvrige lande. VAX 360 Indtastningsblanket er en fleksibel dokumenthåndteringsløsning.

Læs mere om Peppol Læs mere om dokumentformater

Indbygget kunde- og varekartotek

Løsningen har desuden et indbygget kunde- og varekartotek, hvilket betyder, at du ikke behøver at indtaste kunde- og vareoplysninger hver gang. Når oplysningerne i VAX 360 gemmes, er det nemt at autofylde modtager og varelinjer næste gang, du anvender VAX 360 Indtastningsblanketten. Du kan altid finde en afsendt faktura igen, fordi alle oprettede fakturaer i VAX 360 gemmes i systemets arkiv.

Læs mere om VAX 360

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

    mySupply

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

    Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.