SAP Concur integration

Med mySupplys VAX 360 kan I nemt og sikkert integrere elektroniske fakturaer til SAP Concur. I får overblik over modtagne elektroniske fakturaer, der direkte oprettes i systemet og gives til den ansvarlige medarbejder.

SAP Concur forenkler udgift-, rejse- og fakturahåndtering, så der kommer større synlighed og kontrol. Løsningerne er innovative og tidsbesparende værktøjer for jer, så der skabes et dynamisk økosystem med forskellige partnere.

VAX 360 til SAP Concur

VAX 360 har en indbygget integration til SAP Concur. VAX 360 kan modtage elektroniske fakturaer som f.eks. Peppol-BIS, OIOUBL og EDIFACT, der automatisk konverteres og oprettes.

VAX 360 er integreret med en række digitale infrastrukturer såsom Peppol, NemHandel og VANS samt forskellige dedikerede integrationer for udveksling af elektronisk faktura. Med integrationen kan I automatisere processen med at administrere modtagne fakturaer.

Læs mere om VAX 360 Læs mere om SAP Concur

Alle dokumenter samlet ét sted

Den elektroniske faktura modtages i VAX 360 enten direkte fra forskellige digitale infrastrukturer eller via andre direkte forbindelser. Den modtagne faktura konverteres til et bestemt fakturaformat og oprettes i integrationen via standard API. Samtidig dannes en PDF-version af fakturaen, som
tilknyttes denne. VAX 360 giver adgang til styring af administration, overvågning af behandlingen af de elektroniske dokumenter og overblik over konverteringen til API.

Vælg mySupply som din leverandør

 • Implementering af en certificeret SAP Partner.
 • Kompetent sparring og support.
 • Faste licenspriser af integrationsløsningen VAX 360.
 • Ingen vedligeholdelse – vi opdaterer og holder løsningen ved lige.
 • SaaS løsning – ingen investering i hardware eller software.
 • Brugervenligt overblik.
 • Kan integreres med eksisterende systemer.
Klik her for at kontakte mySupply SAP Concur

Kundecase – COWI

Som bruger af SAP Concur havde COWI brug for en partner, der kunne løfte diverse interface opgaver. Valget faldt på mySupply, og du kan læse mere om samarbejdet med COWI og deres brug af vores integration ved at trykke på knappen.

Kundecase - COWI

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.