SAP Ariba integration

Med mySupplys VAX 360-integrationsløsning kan du hurtigt og nemt integrere dit økonomisystem med SAP Ariba for udveksling af elektroniske forretningsdokumenter med dine kunder og leverandører.

Send og modtag ordrer, ordrebekræftelser, fakturaer og kataloger m.m. til og fra jeres kunder og leverandører. Vi hjælper jer med en integrationsløsning til jeres indkøbsproces, så I hurtigt og nemt kan sende og modtage elektroniske forretningsdokumenter i jeres økonomisystem.

Integration til indkøbssystemet

Integrationen til SAP Ariba kan etableres for henholdsvis kunde (Buyer) eller leverandør (Seller) for udveksling af elektroniske kataloger, ordrer, ordrebekræftelse og faktura m.v.

Integrationen kan gennemføres til og fra eksterne netværk og infrastrukturer som f.eks. NemHandel, Peppol eller VANS og udveksling kan gennemføres i gængse dokumentformater som f.eks. OIOUBL, PEPPOL-BIS og EDIFACT.

Der kan også etableres integration til forskellige ERP-systemer f.eks. SAP, Oracle, Dynamic AX, Dynamic NAV, Dynamic 365 m.v. i diverse in-house dokumentformater.

SAP Ariba – Buyer

Som ”Buyer” har du mulighed for at modtage elektronisk faktura fra eksterne kilder f.eks. NemHandel og Peppol og oprette disse på din SAP Ariba konto.

Via VAX 360 modtages faktura og kreditnota fra f.eks. NemHandel eller Peppol i gængse dokumentformater. Dokumentet konverteres til SAP Ariba’s cXML-dokumentformat og indlæses direkte på din SAP Ariba konto. Herefter kan behandling af fakturaen ske på sædvanlig vis i SAP Ariba.

SAP Ariba – Seller

Som ”Seller” har du mulighed for at uploade elektroniske kataloger til dine kunder eller modtage ordrer og afsende ordrebekræftelse og faktura/kreditnota.

Dokumenterne udveksles mellem SAP Ariba og dit ERP-system via VAX 360. I VAX 360 konverteres dokumenterne til/fra SAP Ariba cXML-formatet til/fra dit in-house dokumentformat afhængig af, hvilket ERP-system du benytter.

SAP Ariba network

Netværket er en dynamisk, digital markedsplads, hvor købere og leverandører i mere end 190 lande kan handle. På nuværende tidspunkt bliver der handlet for 3 milliarder dollars pr. år, og 4,1 millioner virksomheder er allerede tilknyttet. Dermed er Ariba Network verdens største B2B indkøbsnetværk.

Netværket kan integreres både som leverandør og kunde, og der kan udveksles ordre, ordrebekræftelse, forsendelsesadvis, faktura/kreditnota, remittering snota m.m.

På netværket kan købere og leverandører nemt samarbejde om transaktioner og samtidig styrke deres relation og skabe nye. Køberne kan styre hele indkøbsprocessen og kontrollere udgifterne og finde nye kilder til besparelse. Leverandørerne kan hjælpe kunderne med at nå deres indkøbsmål, øge kundetilfredsheden og forenkle salgscyklussen.

mySupply integration ttil SAP Ariba

Kontakt os nu

Hvordan fungerer integrationen?

Integrationen er baseret på udveksling af dokumentformatet cXML, der konverteres til enten det danske OIOUBL-format, det internationale Peppol-format eller kundespecifikke formater f.eks. SAP IDOC’s.

Integrationen er etableret i vores VAX 360-integrationsløsning. Heri får du adgang til overvågning af udvekslingen af dokumenter, så du hele tiden kan følge med i hvilke dokumenter, der henholdsvis sendes og modtages. Der er tillige en kvittering i systemet, for at dokumentet er korrekt leveret til netværket.

Læs mere om VAX 360 Læs mere om Ariba

Der er følgende fordele ved at anvende vores integrationsløsning til SAP Ariba

 • Overblik over udveksling af dokumenter
 • Standardiseret integration 
 • Reduktion af fejlsituationer
 • Implementering via implementeringspartner
 • Adgang til dynamisk indkøbssystem
Kontakt os nu

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.