SAP Ariba integration

Med mySupplys VAX 360-integrationsløsning, kan du hurtigt og nemt integrere dit økonomisystem med SAP Ariba for udveksling af elektroniske forretningsdokumenter med dine kunder og leverandører.

Send og modtag ordrer, ordrebekræftelser, fakturaer og kataloger m.v. til og fra dine kunder og leverandører. Vi hjælper dig med en integrationsløsning til SAP Ariba, så du hurtigt og nemt kan sende og modtage elektroniske forretningsdokumenter i dit økonomisystem.

SAP Ariba netværket

SAP Ariba indkøbsnetværket er verdens største B2B digitale markedsplads med 4,1 millioner virksomheder og over 170 millioner forretningstransaktioner om året (juli 2019). Der kan integreres både som leverandør og som kunde, og der kan udveksles ordre, ordrebekræftelse, forsendelsesadvis, faktura/kreditnota, remitteringsnota m.v.

Hvordan fungerer integrationen?

Integrationen er basereret på udveksling af dokumentformatet cXML, der konverteres til enten det danske OIOUBL-format, det internationale Peppol-format eller kundespecifikke formater f.eks. SAP IDOC’s.

Integrationen er etableret i vores VAX 360-integrationsløsning. Heri får du adgang til overvågning af udvekslingen af dokumenter, så du hele tiden kan følge med i hvilke dokumenter, der henholdsvis sendes og modtages. Der er tillige en kvittering i systemet for at dokumentet er korrekt leveret til SAP Ariba netværket.

Der er følgende fordele ved at anvende vores integrationsløsning til SAP Ariba:

  • Overblik over udveksling af dokumenter
  • Standardiseret integration til SAP Ariba
  • Reduktion af fejlsituationer
  • Implementering via SAP Ariba partner.
Læs mere om SAP Ariba Snap Læs mere om VAX 360

Jeg vil gerne ringes op

Ja, tak. Jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.