Peppol integration

Send og modtag e-fakturaer til og fra dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere i hele verden. mySupply er godkendt som Peppol Access Point-udbyder.

Peppol er baseret på den internationale UBL-dokumentstandard, der er tilpasset kravene for global udveksling af dokumenter på tværs af landegrænser. Peppol er derfor en international standard, der giver mulighed for at sende og modtage elektroniske fakturaer til og fra udenlandske samhandelsparter på sikker og lovlig vis via internettet. Det kræver blot, at virksomheden har fået tilknyttet et såkaldt Access Point.

Send e-fakturaer via Peppol med mySupply

For at sende elektroniske dokumenter via Peppol skal du tilsluttes et Peppol Access Point, som er en software-tjeneste, der giver virksomheder mulighed for at sende eller modtage fakturaer, kreditnotaer og ordrer via Peppol.

mySupply er officielt godkendt og certificeret som udbyder af et Access Point, hvilket gør det muligt for vores kunder at sende og modtage elektroniske dokumenter til og fra udenlandske samhandelspartnere.

Derudover har mySupply fået integreret Peppol-dokumenterne med både det danske NemHandel og det norske EHF-format, så kunder, der anvender vores VAX 360-løsning, kan kommunikere med udenlandske forretningspartnere.

Læs mere om VAX 360

Fordele ved e-fakturering via Peppol

Både offentlige intuitioner og private virksomheder vil kunne drage fordel af mere effektive elektroniske indkøbs- og faktureringsprocesser. Det forventes, at brugen af e-indkøb vil spare milliarder af euro, ikke kun ved at reducere de administrative byrder, men også ved at øge konkurrencen og gennemsigtigheden.

Derfor er der disse fordele ved at anvende Peppol:

  • Peppol understøtter hele e-handelsprocessen.
  • Tilslut dig ét sted og kommunikere ud til hele verden.
  • Integration mellem det danske NemHandel og Peppol.
  • Du øger effektiviteten og reducerer tid og omkostninger.
  • Direkte adgang for kunder, der allerede anvender vores VAX 360-løsning.

Jeg vil gerne ringes op

Ja, tak. Jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.