Peppol integration

Send og modtag e-fakturaer til og fra dine kunder, Peppol integrationeverandører og samarbejdspartnere i hele verden. mySupply er godkendt som Access Point-udbyder.

Løsningen til international e-fakturering er baseret på den internationale UBL-dokumentstandard, der er tilpasset kravene for global udveksling af dokumenter på tværs af landegrænser. Den internationalle fakturering er derfor en international standard, der giver mulighed for at sende og modtage elektroniske fakturaer til og fra udenlandske samhandelspartner på sikker og lovlig vis via internettet. Det kræver blot, at virksomheden har fået tilknyttet et såkaldt Access Point.

Send e-fakturaer via Peppol med mySupply

For at sende elektroniske dokumenter via Peppol skal du tilsluttes et Access Point, som er en software-tjeneste, der giver virksomheder mulighed for at sende eller modtage fakturaer, kreditnotaer og ordrer.

mySupply er officielt godkendt og certificeret som udbyder af et Access Point, hvilket gør det muligt for vores kunder at sende og modtage elektroniske dokumenter til og fra udenlandske samhandelspartnere. Derudover har mySupply fået integreret dokumenterne med både det danske NemHandel og det norske EHF-format, så kunder, der anvender vores VAX 360-løsning, kan kommunikere med udenlandske forretningspartnere.

Alle samhandelspartnere kommer derved i et fælles register, som angiver de dokumenttyper samt formater, der understøttes i denne internationale udveksling. Så hvis I handler eller sælger på tværs af de europæiske landegrænser, så er den europæiske standard den metode I kan anvende til at udveksle dokumenter digitalt i Europa.

Læs mere om VAX 360 Læs mere om Peppol

Fordele ved e-fakturering

Både offentlige institutioner og private virksomheder vil kunne drage fordel af mere effektive elektroniske indkøbs- og faktureringsprocesser. Det forventes, at brugen af e-indkøb vil spare milliarder af euro, ikke kun ved at reducere de administrative byrder, men også ved at øge konkurrencen og gennemsigtigheden.

Derfor er der disse fordele:

 • Understøtter hele e-handelsprocessen.
 • Tilslut dig ét sted og kommunikere ud til hele verden.
 • Integration mellem det danske NemHandel og den europæiske standard.
 • Du øger effektiviteten og reducerer tid og omkostninger.
 • Direkte adgang for kunder, der allerede anvender vores VAX 360-løsning.

Er I klar til de nye lovkrav?

Lad os hjælpe jer med en løsning på kun 8 uger

Læs mere

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.