NemKonto integration

NemKonto integration | Udbetal penge med NemKonto direkte til dine kunder, leverandører eller medarbejdere. Du får overblik over dine udbetalinger og slipper for at bruge tid på at opdatere kontonumre.

NemKonto er det fælles offentlige udbetalingssystem, som de offentlige myndigheder bruger til udbetaling af ydelser, refusioner, overskydende skat m.v. til borgere og virksomheder. Som virksomhed kan du også blive tilsluttet NemKonto-systemet, så du nemt kan lave udbetalinger direkte til dine kunder, leverandører og medarbejdere via CPR- eller CVR-nummer.

Nem og effektiv udbetaling med NemKonto

Der er mange fordele ved at lave udbetalinger gennem vores integration:

 • Du effektiviserer din arbejdsgang, når du skal lave udbetalinger, fordi det er hurtigere og nemmere.
 • Du slipper for at opdatere kontonumre. Systemet matcher den enkelte betalingsmodtagers kontonummer op mod CVR- eller CPR-nummer, og holder disse oplysninger ajour.
 • Du oplever færre fejludbetalinger.
 • Du sparer tid og ressourcer, som du kan bruge på andre opgaver.

Vores integrationsløsning til NemKonto hedder VAX 360. Den giver dig fuldt overblik over dine transaktioner, i og med du modtager statusbeskeder og kvitteringer for alle dine udbetalinger, og nemt kan gå tilbage i din transaktionshistorik.

Læs mere om VAX 360 Læs mere om NemKonto

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.