NemHandel integration

Send og modtag e-fakturaer til og fra dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere i Danmark. Vi hjælper dig med en integrationsløsning, så du hurtigt og nemt kan sende elektroniske forretningsdokumenter fra dit økonomisystem.

E-fakturering i Danmark foregår via NemHandel, som er den danske standard for udveksling af elektroniske dokumenter. Netværket gør det nemt for virksomheder at sende og modtage elektroniske forretningsdokumenter sikkert via internettet. Du kan udveksle elektroniske fakturaer til private virksomheder og offentlige myndigheder (EAN faktura). Netværket understøtter hele e-handelsprocessen lige fra udveksling af varekataloger, ordrer, ordrebekræftelser, fakturaer, kreditnotaer og rykkere.

Hvordan sender eller modtager jeg e-fakturaer?

For at sende eller modtage elektroniske fakturaer, kreditnotaer, ordrer og lignende elektroniske forretningsdokumenter, skal dit økonomisystem kunne sende elektroniske dokumenter eller have konverteret dokumentformatet til et elektronisk format.

Vores VAX 360-integrationsløsning er en platform til integration med en række forskellige interne og eksterne systemer, netværk og velkendte økonomisystemer på markedet. VAX 360 har et indbygget konverteringsmodul, der kan ændre dokumenterne fra et format til et andet og gør det muligt at behandle dine dokumenter ét sted.

Med VAX 360-integrationsløsning optimerer du arbejdsgangene i din virksomhed og kan spare tid samt ressourcer:

 • Du får et fuldt overblik over dine fakturaer.
 • Du undgår manuelle processer.
 • Du reducerer fejlsituationer.
 • Du får en nem, hurtig og sikker behandling af dine fakturaer.
Læs mere om NemHandel

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.