Peppol BIS 3.0 på 8 uger med mySupply og Oracle

Med løsningen fra mySupply og Oracle kan I blive klar til de nye lovkrav på kun 8 uger.

Bliv kompatibel med Peppol BIS 3.0

Oracle PMDM og VAX 360 er begge cloud-løsninger, der driftes og opdateres automatisk med nye ændringer. Der er derfor ingen krav til driftsmiljø eller teknisk ekspertise for at anvende systemet. Systemet er en standardløsning, hvorfor der ikke kræves nogen special tilpasning for at tage det i brug. Herefter kan systemet udvides med yderligere funktioner og evt. tilpasses kundens egne ønsker og behov. Det implementers med et fast scope og tidsplan, så usikkerheder og risici elimineres.

Ved at vælge denne løsning af mySupply, får I en partner med den største ekspertise indenfor området, da vi har deltaget i udviklingen af NemHandel og Peppol samt har implementeret flere store elektroniske kataloger og indkøbsløsninger.

Målgruppe for løsningen

Løsningen er målrettet mod offentlige organisationer og virksomheder, der er omfattet af loven om elektroniske kataloger og elektroniske ordrer.

For eksempel:

 • Statslige ministerier og styrelser
 • Regioner
 • Universiteter og andre uddannelsesinstitutioner
 • Kommuner
 • Offentlige ejede selskaber

Løsningsbeskrivelse

Systemet er en standardløsning, der er baseret på Oracle Product Master Data Management system (PMDM) og mySupply VAX 360 platform.

Løsningen overholder kravene i lovgivningen om, at offentlige organisationer og virksomheder skal kunne modtage elektroniske kataloger og afsende elektroniske ordrer via Peppol.

Offentlige organisationer og virksomheder skal dermed foretage deres indkøb ved at danne e-ordrer gennem e-kataloger. Systemet giver ubegrænset adgang til kataloger fra leverandørene, hvor disse valideres, så det sikres, at de overholder gældende regler med de nye Peppol standarder. I kataloget kan du administrere de enkelte produkter og godkende dem til indkøb. De godkendte produkter eksporteres herefter til et integreret indkøbssystem, så de kan anvendes til udstedelse af indkøbsordrer.

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.